Kiderült Dundika és Majka boldog kapcsolatának titka

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét éve van együtt Dundika és Majka, de még mindig úgy szeretik egymást, mint a friss szerelmesek. Hajni elárulta, mi a titkuk. 

"Képesek voltunk egy kicsit változni a másikért, úgy, hogy a saját egyéniségünk megmaradt. És ez a csiszolódás tovább folytatódik. Peti az elején nem értette, hogy miért akarok mindig mindent megbeszélni, nem szokott hozzá ehhez. De azután nyitott lett rá, én pedig az egyórás mondandómat lerövidítettem tíz percre, és nem fárasztom olyan dolgokkal amelyek nem érdeklik, például hogy mi volt a szépségszalonban. Egymáshoz tartozunk, ez nem kérdés, és össze is fogunk házasodni, de az időpontot még nem tudjuk. Hová is sietnénk vele? A lényeg, hogy jól érezzük magunkat együtt. Peti gyakran megkérdezi, hogy boldog vagyok-e. Szerintem erre mindenki tudja a választ" - nyilatozta Dundika a Blikknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.