Így kísérte egykor Tóth Vera a Megasztár-válogatóra Tóth Gabit

Tóth Gabi Megasztár Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap Tóth Gabi nosztalgiázott közösségi oldalán a megasztáros kezdetekről, most pedig mi bukkantunk arra a videóra, ahol az előző év győztese, a már híres nővér, Vera, elkíséri a válogatóra a 16 éves izgulós hugicát. 

A videón is látszik, hogy ahogy most, úgy a felvétel készültekor, a Megasztár 2. válogatóján is nagyon szoros volt a két - ma már befutott - Tóth lány között a viszony.

Elképesztően édes pillanatokat tartalmaz az alábbi néhány perc, kezdve a két énekesnő egyforma cipőjétől, a biztató pillantásokig, mosolyokig.

Kiderült Dundika és Majka boldog kapcsolatának titkahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-dundika-es-majka-boldog-kapcsolatanak-titka.htmlHét éve van együtt Dundika és Majka, de még mindig úgy szeretik egymást, mint a friss szerelmesek. Hajni elárulta, mi a titkuk. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy ismerte meg az ország Szabó Zsófit a Jóban Rosszban sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-igy-ismerte-meg-az-orszag-szabo-zsofit.htmlEgy jó ideje már mindenki tudja, hogy ki is az a Szabó Zsófi. Színésznőként, műsorvezetőként a nézők gyakran találkoznak vele, de vetélkedők és talk show-k vendégeként is láthatjuk. De vajon arra mindenki emlékszik, hogy miként ismerte meg az ország? TV + Sztárok--Nánási Pál lesifotóján Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-nanasi-pal-lesifotojan-ordog-nora-alszik.htmlKonkrétan a mondat közepén aludt el Ördög Nóra. Férje pedig kihasználta az alkalmat. TV + Sztárok--Balesete miatt nem tudott edzeni Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20171006-balesete-miatt-nem-tudott-edzeni-zalatnay-sarolta.htmlMinden eddiginél több fellépése volt a nyáron Zalatnay Cininek, aki mostanra felépült a balesetéből is. Bordatörtést szenvedett, így az sportról is le kellett mondania egy időre. TV + Sztárok--Puzsér Róbert és Pumped Gabo együtt nézték a Bikiniszezonthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-puzser-robert-es-pumped-gabo-egyutt-neztek-a-bikiniszezont-pumpedeket.htmlTanácsot kért Gabo példaképétől, Puzsér Róberttől, és a többi között Pumpednek az Ágival való botrányos kapcsolatát is megbeszélik.TV + Sztárok--Steiner Kristófot letartóztatták Tel-Avivbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171003-steiner-kristofot-letartoztattak-tel-avivban-a-facebookon-meselt.htmlA tel-avivi nő azzal gyanúsította meg Steinert, hogy a férfi a halálát kívánta, megátkozta, ököllel beleütött az autójába, valamint dulakodott vele. Kristóf a Facebookon írt a történtekről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.