Ilyen a kapcsolat Rubint Réka és a luxusfeleségek között

Rubint Réka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka a Life.hu-nak adott interjújában nem csupán arról beszélt, hogy 16 év után kibékült Béres Alaxandrával, hanem arról is, miként élte meg a Feleségek luxuskivitelben forgatásait. 

Ahogy azt tudni lehet, Réka csak három epizódban szerepelt a Feleségek luxuskivitelben realityben. A sportoló többek között elárulta, milyen viszonyban van a lányokkal, szerepet játszanak-e a feleségek a műsorban és hogy miként érezte magát közöttük.

16 év után kibékült Rubint Réka és Béres Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-16-ev-utan-kibekult-rubint-reka-es-beres-alexandra-a-fitbalance-on.html16 éves seb gyógyult be a FitBalance-on Rubint Réka és Béres Alexandra közt. A sporttörténeti pillanatra Réka órájának végén került sor, amikor a színpad mellett álló Szandit Réka egyszer csak felhívta színpadra és megölelte. A két fitneszkirálynő így együtt, egyszerre még soha nem szerepelt. És hogy mi köze volt Béres Alexandrának Norbihoz, Réka ezt is őszintén elmondta. TV + Sztárok--Hatalmas változás az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-hatalmas-valtozas-az-x-faktorban-a-mentorhazban.htmlAz X-Faktorban először Magyarországon változtattak a Mentorház szabályain. De vajon mit szólnak hozzá a mentorok, és mit várnak a mentorházba jutott versenyzőiktől.TV + SztárokOrigoVoksán Virágra volt féltékeny Hugh Hefner barátnője Kendra Wilkinson http://www.life.hu/sztarok/20171007-voksan-viragra-volt-feltekeny-hugh-hefner-baratnoje.htmlVoksán Virág személyesen is ismerte Hugh Hefnert, közel tíz éve egy VIP-buliban találkozott vele, és kedves, idős emberként emlékszik rá. A modell-dj.a Playboy-császár halála apropóján mesélt el egy történetet.TV + Sztárok--Így ismerte meg az ország Szabó Zsófit a Jóban Rosszban sorozatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-igy-ismerte-meg-az-orszag-szabo-zsofit.htmlEgy jó ideje már mindenki tudja, hogy ki is az a Szabó Zsófi. Színésznőként, műsorvezetőként a nézők gyakran találkoznak vele, de vetélkedők és talk show-k vendégeként is láthatjuk. De vajon arra mindenki emlékszik, hogy miként ismerte meg az ország? TV + Sztárok--Balesete miatt nem tudott edzeni Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/sztarok/20171006-balesete-miatt-nem-tudott-edzeni-zalatnay-sarolta.htmlMinden eddiginél több fellépése volt a nyáron Zalatnay Cininek, aki mostanra felépült a balesetéből is. Bordatörtést szenvedett, így az sportról is le kellett mondania egy időre. TV + Sztárok--Rendőrök elől menekült haza Japánból Survivor Klaudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-rendorok-elol-menekult-haza-japanbol-survivor-klaudia-elmeselte-a-tortenetet.htmlA Survivor játékosa elmondta, miért is jelentkezett a show-ba. Klaudia egy évig Japánban élt, ahonnan egy banális vita miatt kellett hazamenekülnie. Az egyik lánnyal jóban lettek, együtt laktak, azonban miután meglopta Klaudiát, teljesen megromlott a viszony kettejük között.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.