Jakupcsek Gabriella szerint az emberek csak jól prezentálják magukat

luxus könyv Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriellát nem az érdekli, ami a kirakatban van. Ő sokkal inkább a színfalak mögé szeret bekukkantani. Így jött rá arra is, hogy a legtöbben nem mernek beszélni magukról. De vajon miért nem? 

Jakupcsek Gabriella mostanában kevesebbet van képernyőn, de ettől függetlenül rendkívül mozgalmasak a napjai. Előadásokat tart, tréningeket szervez, emberekkel beszélget, járja az országot. Még egy év sem telt el a Megúszhatatalan című könyvének megjelenése óta, de már itt az újabb kiadvány a friss tapasztalatairól.

"Örülök, hogy váltottam, előadásokat, kommunikációs tréningeket tartok, és több alapítvány munkáját is segítem. Jól érzem magam, mert több időm van a családomra, és olyan dolgokra, amiket értékesnek tartok. És ez a kulcs szó. A tréningek és a többi munkám során rengeteg értékes emberrel találkozom. Tévésként korábban bezártak egy kis helyiségbe, pörögtem egész nap, sok hírességgel találkoztam, sok tapasztalatra tettem szert" - mesélte Jakupcsek, aki "És te hogy vagy?" címmel jelentette meg legújabb könyvét.

Jakupcsek Gabriella jól érzi magát a friss Forrás: TMC

"Sokat beszélgetek emberekkel, a könyvem címe is erre utal. Az lep meg a legjobban, hogy amikor megkérdezek valakit, hogy hogy van, valamiért fél kifejteni. Ha valaki jól van, mondjuk jól él, akkor nem akar beszélni róla, nehogy baja legyen belőle. Ha rosszul, akkor meg azért nem beszél róla bővebben"

"Az még furcsább, hogy a közösségi médiában sokan mutogatják magukat, kitárulkozóak, legalábbis annak tűnnek. Ilyenkor kíváncsi vagyok, mi a sztori. Kíváncsi vagyok a sikertörténetre, hogy mitől olyan jó neki? És ilyenkor valahogy lefagy a dolog, nem mondja el. Arra kell rájönnöm, hogy az emberek többsége egyszerűen csak jól prezentálja magát. A végére persze legtöbbször kiderül, hogy ezek azok az emberek, akik valamiben nagy hiányt szenvednek. Sokan ismerünk ilyeneket" - írta meg a Bors.

Jakupcsek: "Életem legnagyobb traumáját a válásom jelentette"

A mindig precíz, céltudatos és határozott Jakupcsek Gabriella kendőzetlen őszinteséggel mesélt az életében történ legkomolyabb traumákról.
Gabriella úgy véli, hogy az életünkben bekövetkező nehézségéket mindig valami pozitív esemény követi, de ennek ellenére vannak olyan szituációk, amiket nagyon nehéz feldolgozni és megérteni. Olvass tovább itt...

Singh Viki esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-kieso-shing-viki-sztarban-sztar.htmlSingh Vikinek kellett távoznia a Sztárban sztár legutóbbi adásából. Hogy szerinte miért rá esett a nézők választása,és hogy mit ígért meg szerelmének a műsor utáni éjszakára, erről mesélt a Life.hu-nak.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoX-Faktor 2017: ők jutottak be az élő show-bahttp://www.life.hu/sztarok/20171009-x-faktor-2017-ok-jutottak-be-az-elo-show-ba.html Az elmúlt hétvégén megtörténtek a mentorházas válogatók: kiderült, kikért izgulahtunk ezután hétről-hétre az X-Faktorban. TV + SztárokOrigoPápai Joci Balázs Fecót adta elő a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-papai-joci-balazs-fecot-enekelte.htmlPápai Joci előadása után a zsűri nem kímélte a sztárt. Nyomokban sem tartalmazott Balázs Fecót a dal, Majka pedig nem rejtette véka alá véleményét.TV + SztárokOrigoMilla Jovovich is Budapesten van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-milla-jovovich-is-budapesten-van-foto.htmlNagyot nézett az a rajongó, aki a piacon futott össze az Ötödik elem sztárjával. TV + SztárokOrigoPumped Gabo így kért bocsánatot attól, aki fontos neki: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-pumped-gabo-igy-kert-bocsanatot-attol-aki-fontos-neki-video.htmlPumped Gabo nagy szájáról és hatalmas izmairól híres, ám ezúttal egy másik oldalát is megmutatta: így kér bocsánatot, ha kell.TV + SztárokOrigoPuskás Peti kimaxolta a trollkodásthttp://www.life.hu/sztarok/20171008-puskas-peti-trollkodott.htmlPuskás Peti az idei X-Faktorban szinte mindenkinek igent mondott, függetlenül attól, hogy igazi tehetség, vagy csak egy önjelölt "énekes", akinek a hangjával riogatni lehetne az embereket. Ennek pedig meg is lett az eredménye, olyan hat produkciót láttunk a mentorházban, amire nincsenek szavak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.