Így nézett ki Harrison Ford akkor és most: fotó

fotó előtte-utána Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 75 éves színész láthatóan nem sokat változott az évtizedek alatt.

Bár sokan nem tudják, a híres színész eredetileg ácsként dolgozott, és egyáltalán nem is volt álma, hogy a filmiparban helyezkedjen el. Tavaly fel is került egy fotó a netre 1970-ből, amikor Harrison Ford még az eredeti szakmáját űzte.

A 75 éves színész utólag azt nyilatkozta, hogy a mai napig sokat gondol arra az időszakra, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a világhír ellenére is megőrizze a szerénységét. Most pedig egy olyan fotómontázs került napvilágra a sztárról, amelyen megtekinthetjük a 35 évvel ezelőtti, és a jelenlegi arcát is.

#TBT #BladeRunner #HarrisonFord . . . #throwbackthursday #bladerunner2049 #wbpictures #warnerbros #2019 #2049 #rickdeckard

Rotten Tomatoes (@rottentomatoes) által megosztott bejegyzés,

Az 1982-es Szárnyas fejvadász című film második részét idén forgatták, most pedig már a mozikban is látható. A Rotten Tomatoes filmes weblap instagram oldala pedig készített egy montázst, amelyen a régi és az új Rick Deckard is látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.