Te hallottál már Natalie Zettelről?Ő az újabb Kardashian rokon: fotó

rokonság Natalie Zettel unokatestvér Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már eleve hihetetlen volt, hogy a Kardashian-Jenner család minden női tagja észbontóan szexi, erre itt egy újabb rokon, aki döbbenetesen szép. Mi folyik ezeknek a nőknek az ereiben? 

Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner vagy Kourtney Kardashian - teljesen mindegy melyiket képzeljük magunk elé, mert mindannyian gyönyörűek. Már ezt is eleve nehéz megérteni, pedig most kiderült, hogy van még szexi rokon a tarsolyban.

Még pedig Natalie Zettel, aki Kris Jenner fiatalabbik testvérének, Karen Houghtonnak a lánya. A 18 éves szépség láthatóan megörökölte a család genetikusan kódolt szexi vonásait, és benne ráadásul még az ártatlanság bája is fellelhető.

A barna hajú fiatal lány érthető módon játszadozik a modellkedés gondolatával, hiszen minden alapja meg van ahhoz, hogy szép karriert építsen.

@nataliezettel által megosztott bejegyzés,

"The sun shines not on us but in us."-John Muir #happymonday

@nataliezettel által megosztott bejegyzés,

Bréking! Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner április óta a 25 éves rapperrel, Travis Scottal randizik, miután lezárta se veled se nélküled kapcsolatát előző pasijával, Tygával, a börtönviselt rapperrel, akit korábban Magyarországra is elkísért. A TMZ értesülései szerint Travis azt is elújságolta barátainak, hogy Kylie-val kislányt várnak, és a baba februárban érkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.