Katalin hercegné titokban találkozgat Diana nővérével, Lady Sarah-val

Diana hercegné Katalin hercegné Lady Sarah
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val.

Katalin hercegnének nem volt módja, hogy megismerje Dianát, de igyekszik megtudni mindent férje édesanyjáról. Nem csoda hát, hogy egy olyan emberrel tartja a kapcsolatot, aki jól ismerte a hercegnőt, méghozzá a nővérével. Lady Sarah volt az egyetlen, akiben egy ponton túl Diana megbízott, valószínűleg ezért fordult hozzá Katalin is.

Katalin hercegnő Diana nővérével találkozgat Forrás: AFP/Leon Neal

A nyilvánosság előtt ugyan nem mutatkoznak együtt, zárt ajtók mögött sok időt töltenek el egymás társaságában. A 2011-es királyi esküvőn is ott volt Lady Sarah, és évekkel ezelőtt Diana hercegnő halálának a 16. évfordulóját is együtt töltötték. A híresztelések szerint sokkal több időt tölt vele Katalin, mint hivatalos anyósával, Kamillával. A Buckingham-palota egyelőre nem szabályozza a találkozásaikat, tehát II. Erzsébet elnézi, hogy fenntartsák a kapcsolatukat, és remélhetőleg ez nem is fog változni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.