Sebestyén Ági tiszta vizet öntött a pohárba: ez a véleménye Pumped Gabóról

Sebestyén Ágnes Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolata végérvényesen lezárult. Erről maga Ági mesélt, valamint azt is megtudtuk, mit érez új szerelme, VV Lóri iránt.

Az izommacsó és a plasztikcica szerelme már a múlté. A fiatal lány már egy másik valóságshow szereplőt szeret, méghozzá VV Lórit. A Borsnak elárulta a fiatal lány, miért lett vége Gabóval és miért akar minden szálat megszakítani vele.

Sebestyén Ági tiszta vizet öntött a pohárba Forrás: Facebook

"Gáborral semmit nem szeretnék már. Le szeretném mosni magamról azt a képet, amit neki is köszönhetek. Én meg Soma álltunk ki mellette akkor is, amikor bajban volt, és simán átver minket. Harminc nővel csalt meg. Ő pedig mindenkin átgázol. Csak a saját hírneve, meg gazdagsága élteti" - mesélte a lány.

És hogy mit érez új kedvese iránt? Ezt is elárulta:

"VV Lóri? Szerelem volt első látásra. A tévén keresztül nem foglalkoztatott, a párja, Dia miatt sem. Emlékszem, először VV Soma döntőjén találkoztunk. Amikor megláttam, elborult minden, azonnal működött a kémia. Nemrég kitettem egy képet és ő volt az egyetlen, aki kerek mondatban reagált: de jól áll neked a rövid haj! Már aznap találkoztunk és azóta is együtt vagyunk" - ecsetelte boldogan a lány.

Felesége talált rá a népszerű énekesre, Aradszky Lászlórahttp://www.life.hu/sztarok/20171010-felesege-talalt-ra-aradszky-laszlora.html82 éves korában, tévénézés közben érte a halál a népszerű táncdalénekest, Aradszky Lászlót. Felesége mesélt az utolsó percekről. TV + SztárokSebestyén Balázst el akarja fenekelni Mistress Genezishttp://www.life.hu/sztarok/20171010-sebestyen-balazst-el-akarjak-fenekelni.htmlBalázs, Feri és Jani a reggeli show-ban beszélgettek a fenekelés terápiás hatásáról. Vajon gondolták, hogy ennyire népszerű lesz a téma és Balázs feneke? Egy hivatásos fenekelő jelentkezett is egy kis popsiverésre... TV + Sztárok--Pápai Joci Balázs Fecót adta elő a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-papai-joci-balazs-fecot-enekelte.htmlPápai Joci előadása után a zsűri nem kímélte a sztárt. Nyomokban sem tartalmazott Balázs Fecót a dal, Majka pedig nem rejtette véka alá véleményét.TV + SztárokOrigoMilla Jovovich is Budapesten van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-milla-jovovich-is-budapesten-van-foto.htmlNagyot nézett az a rajongó, aki a piacon futott össze az Ötödik elem sztárjával. TV + SztárokOrigoPumped Gabo így romantikázott Ágival: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-pumped-gabo-igy-romantikazott-agival-video.htmlA Pumpedék következő epizódjában megnézhetjük a többi között azt is, hogyan udvarol szerelmének a vadmacsó, Pumped Gabo.TV + Sztárok--Selena Gomez és Brad Pitt lassan két éve egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20171008-selena-gomez-es-brad-pitt-allitolag-ket-eve-egy-par.htmlKi gondolná, hogy a gyönyörű és a The Wkend-be szerelmes Selena Gomez Brad Pitt szeretője? Úgy tűnik, mégis ez az igazság...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.