Stohl András legkisebb lányát, Franciskát is elvitte a Sztárban sztár stúdiójába

Forrás: Origo -
Sztárban sztár Stohl András kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András szerette volna megmutatni élete egy nagyon fontos szereplőjének a Sztárban sztárt, így magával is vitte az esti élő show-ra, pedig eddig féltve óvta a nyilvánosságtól.

Stohl András sok helyen szerepel: színházban, rádióban, tévében, de a családját mindig is óvta a nyilvánosságtól. A színész ezúttal azonban egy olyan hölgyet vitt magával a Sztárban sztár élő show-jára, akit eddig talán még nem is láthattunk. Franciska nevű legkisebbik lánya a nézők soraiban élvezte az előadást.

Stohl András kislányát vitte magával a Sztárban sztárba Forrás: Origo

Valószínűleg nagyon szerette volna élőben látni a szórakoztató műsort, ezért vitte magával Stohl András, aki szünetekben mindig odament kislányához, majd egy kézcsókkal búcsúzott tőle, ha újra el kellett foglalnia a helyét! A kettejükről készült képet itt nézheted meg!

Stohl András bírálta a Sztárban sztáros zsűritársait

Stohl András mindig azon van, hogy szakmai szemmel nézze a Sztárban sztár produkcióit, és úgy érzi, ezt nem mindenki csinálja ugyanígy. A színész bírálta zsűritársai pontozását. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Istenes Bence medúzát fogott a Survivor forgatásán: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-istenes-bence-megfogott-egy-meduzat.htmlDöbbenetes dolgot tett Istenes Bence. Szerencse, hogy nem lett semmi baja. TV + Sztárok--Katalin hercegné titokban találkozgat Diana nővérével, Lady Sarah-valhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-katalin-hercegne-titokban-talalkozgat-diana-novereve.htmlKatalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val. TV + Sztárok--Vicces baki történt a Fókusz című műsorban: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-vicceset-bakiztak-a-fokusz-cimu-musorban.htmlHumoros baki történt a Fókuszban, amit még a műsorvezető sem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--Bankautomatával pózolt Kelemen Anna: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-kelemen-anna-bankautomatat-szeretne-otthonra.htmlKelemen Anna legújabb fotója többeket is meglepett, a szexi szőkeség ugyanis egy bankautomatával pózolt. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna megkérdezte rajongóit, mi a véleményük az X-Faktorról: válaszoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-kiss-ramona-megkerdezte-rajongoit-mi-a-velemenyuk-az-x-faktorrol.htmlKiss Ramóna megkérdezte a rajongóit, hogy tetszik nekik az X-Faktor, és bizony ők őszintén válaszoltak, csak nem biztos, hogy Rami erre számított. A nézők ugyanis nem dicsérték a műsort. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázst el akarja fenekelni Mistress Genezishttp://www.life.hu/sztarok/20171010-sebestyen-balazst-el-akarjak-fenekelni.htmlBalázs, Feri és Jani a reggeli show-ban beszélgettek a fenekelés terápiás hatásáról. Vajon gondolták, hogy ennyire népszerű lesz a téma és Balázs feneke? Egy hivatásos fenekelő jelentkezett is egy kis popsiverésre... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.