Tóth Gabi kiborult azon, hogy kirabolták a Noé Állatotthont

2017.10.10. 14:39

Tóth Gabinak szívügye az állatvédelem, éppen ezért háborodott fel most nagyon azon, hogy kirabolták a Noé Állatotthont. Facebookon tette közzé véleményét.

Ismeretlenek lopták el a Noé Állatotthon központi adománygyűjtő perselyét, az elkövetőket kamerák rögzítették. A menhely Facebook-oldalán kért segítséget, a tettesek fotóját pedig Tóth Gabi is megosztotta. Az énekesnő szívügye az állatvédelem, ezért nem is tudja hová tenni az esetet. Közösségi oldalán mondta el véleményét azokról, akik ilyesmire képesek.

Tóth Gabi nagyon mérgesForrás: Instagram/tothgabi

"Te! Igen, te, aki egy ilyet képes voltál megtenni, nyugodtan alszol? Isten szeme mindent lát! Neked egy jó buli lehetett ebből a kis pénzből, amit képes voltál a Noé Állatotthontól ellopni. Az állatoknak – akiket a magadfajta szívtelen emberek hagynak hátra a menhelyen –az életben maradásukhoz tett hozzá. Kérlek, osszátok meg, hogy minél hamarabb előkerüljenek ezek a... Nem is írom le, mert nyomdafestéket nem tűrne. Emberek, mi történik a világgal? Hiszem, hogy többen vagyink, akiknek az értékrendje és a lelke a helyén van" – írta ki Gabi.

Tóth Gabirablásállatotthon