Aradszky László temetés Aradszky András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradszky László testvére nem tud megjelenni a temetésen, de elmondása szerint más családtagok képviselik majd őt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, október 8-án, 82 éves korában hunyt el Aradszky László, énekes. A híresség a halála napján is még dolgozott, és az utolsó óráiban éppen a számítógép előtt ült, hogy megosszon pár emléket a követőivel a közösségi oldalán. Ezt követően lefeküdt, de többé már nem ébredt fel.

Aradszky László testvére nem tud részt venni a temetésen Forrás: MTI/Zih Zsolt

A családja, a barátai, és a kollégái is fájó szívvel búcsúznak tőle. Többek között Csonka András, Hajdú Péter, Dévényi Tibor és Koós János is megemlékezett az énekesről. A temetéssel kapcsolatban még nincs pontos hír, ugyanis a sztár özvegye egyelőre túl erősnek érzi a fájdalmat ahhoz, hogy a szervezésre koncentráljon. Azt viszont már tudjuk, hogy László testvére nem lesz ott a szomorú napon:

„Beszéltem Laci özvegyével, Évával, de még nem jutottunk dűlőre a temetés időpontját illetően. Nagyon össze van törve, ami nem csoda, rettenetesen szerették egymást Lacival. Jómagam Svédországban élek, a korom és az egészségi állapotom miatt Éva azt javasolta, ne utazzak haza a temetésre. Azt nem bírnám ki. A családom más tagjai fognak képviselni engem is, én pedig itthon emlékezem az öcsémre" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.