Dakota Johnsonnak új pasija van? Egy világsztárral látták meghitten

Dakota Johnson Jon Hamm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dakota Johnson, a Szürke ötven árnyalatának gyönyörű színésznője egy ideje a szinglik életét éli, ám ezúttal úgy tűnik, ez a korszak is véget ér.

Nagy volt a csend a szexi világsztár körül, már ami a magánéletét illeti. Mióta szakított rockzenész pasijával, nem nagyon látták őt senkivel, egészen mostanáig, ugyanis ezúttal nem mással, mint a szupersármos Jon Hammal romantikázott, aki többek között a Reklámőrültek című sorozat ünnepelt sztárja.

A színész szintén szingli, ugyanis két évvel ezelőtt ért véget 20 évig tartó kapcsolata Jennifer Westfelddel.

Dakota Johnson és Jon Hamm Forrás: Getty Images

A napokban New Yorkban kapták lencsevégre a sztárpárt, amint a Central Park közelében található egyik hotel teraszán nevetgéltek kettesben- írta meg a PageSix. Kíváncsian várjuk a részleteket.

Sztárok, akik inkább kiléptek a reflektorfényből http://www.life.hu/sztarok/20171010-szineszek-akik-vegul-masik-szakmat-valasztottak.htmlNem is gondolnánk, hogy a hírességek között vannak olyanok, akik önszántukból mondtak le a siker-pénz-csillogás vonzó háromszögéről. Pedig bizony vannak ilyenek, nem is kevés. TV + Sztárok--Sarka Kata utolsó nyilvános szerepléséről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-sarka-kata-utolso-nyilvanos-szerepleserol-meselt-video.htmlSarka Kata és kislánya, Noncsi is szerepeltek a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban, ahol ők is, mint minden sztárcsalád, szuperul érezték magukat. A Mokka mai adásában erről meséltek, amikor Kata váratlanul elárulta, hogy visszavonul...TV + SztárokOrigoSchobert Norbi és Rubint Réka ciki történeteket meséltek: Norbira álmában tör rá a vágyhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-schobert-norbi-es-reka-ciki-torteneteket-meseltek-eletukrol.htmlSchobert Norbi és Réka sok mindent megosztottak már életükről, de még mindig vannak feltáratlan részletek. Néhány furcsaságról azonban nemsokára lehull a lepel: kiderült, hogy Norbira álmában tör rá a vágy, valamint az is, hogy Rékát hiányos öltözetben vezette oltár elé. TV + Sztárok--Tahi Tóth László visszatért a színpadra, de azt a szerepet nem vállalja, amiben rosszul letthttp://www.life.hu/sztarok/20171011-tahi-toth-laszlo-azt-a-szerepet-nem-vallalja-amiben-rosszul-lett.htmlTahi Tóth László komoly agyműtétje után egy hete tért vissza a színpadra, tapsviharral fogadták a nézők. A színművész szerencsére teljesen felépült, de azt a darabot mégsem vállalja, amiben rosszul lett: tart tőle. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAmbrus Attila többeket el akart tenni láb alól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-ambrus-attila-tobbeket-el-akart-tenni-lab-alol-video.htmlGarami Gábor PotyaUtas című műsorában mesélt Ambrus Attila, aki többek között arról is valott, hogy volt egy fekete listája, amin több ember neve is szerepelt...TV + SztárokOrigoSebestyén Ági tiszta vizet öntött a pohárba: ez a véleménye Pumped Gabórólhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-sebestyen-agi-tiszta-vizet-ontott-a-poharba.htmlPumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolata végérvényesen lezárult. Erről maga Ági mesélt, valamint azt is megtudtuk, mit érez új szerelme, VV Lóri iránt.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.