Demi Lovato öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato sikeres amerikai világsztár, akiért milliók rajonganak. Ő mégis egykor az öngyilkosságot fontolgatta.

Hamarosan láthatjuk Demi Lovato egykori tinisztár, ünnepelt énekesnő dokumentumfilmjét, amelyben többek között olyan mélypontokról is mesél majd, mint az öngyilkosság. Bár a sztár szerencsére sosem kísérelte meg eldobni magától az életet, mégis volt idő, amikor komolyan fontolgatta.

Hamarosan érkező filmjének előzetesében ebből láthatunk egy kis részletet.

Ezért nem lesz ott Aradszky László testvére a sztár temetésén http://www.life.hu/sztarok/20171011-aradszky-andras-nem-lesz-ott-a-testvere-aradszky-laszlo-temetesen.htmlAradszky László testvére nem tud megjelenni a temetésen, de elmondása szerint más családtagok képviselik majd őt. TV + Sztárok--Időhiány miatt nem vállalt gyereket Korda György és Balázs Klári http://www.life.hu/sztarok/20171011-ezert-nem-szuletett-korda-gyorgynek-es-balazs-klarinak.htmlKordáék szerelme követendő példa lehet bárki számára, hiszen már évtizedek óta boldog házasságban élnek. Most pedig elárulták, hogy mindezek ellenére, miért nem alapítottak családot. TV + SztárokOrigoSzexmániás nő zaklatta Pintér Tibort, le akarta tepernihttp://www.life.hu/sztarok/20171011-szexmanias-no-zaklatta-pinter-tibort.htmlPintér Tibor bár imádja a nőket, a zaklatást nem tudja elfogadni. Egy őrült rajongó ezúttal túl messzire ment. TV + SztárokOrigoBréking! Radics Gigi egyik mentoráltja feladta a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20171011-radics-gigi-egyik-mentoraltja-feladta-a-versenyt.htmlRadics Gigi a fiúk csapatát kapta, majd kiválasztotta azt a három versenyzőt, akit az élős show-ba visz magával. Ám a három fiú közül csak kettő léphet fel hétvégén...TV + SztárokOrigoJulia Roberts 10 perc alatt az összes szerepét eljátszotta: videó!http://www.life.hu/sztarok/20171011-julia-roberts-10-perc-alatt-az-osszes-szerepet-eljatszotta.htmlJulia Roberts pályafutása során változatos karatereket alakított, melyeket egy esti show-ban egytől egyig felelevenített: 10 perc alatt az összeset eljátszotta. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi és Rubint Réka ciki történeteket meséltek: Norbira álmában tör rá a vágyhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-schobert-norbi-es-reka-ciki-torteneteket-meseltek-eletukrol.htmlSchobert Norbi és Réka sok mindent megosztottak már életükről, de még mindig vannak feltáratlan részletek. Néhány furcsaságról azonban nemsokára lehull a lepel: kiderült, hogy Norbira álmában tör rá a vágy, valamint az is, hogy Rékát hiányos öltözetben vezette oltár elé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.