Hat év várakozás után teherbe esett Kapócs Zsóka: így mesélt a történésekről

Forrás: Facebook -
Kapócs Zsóka terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek kemény küzdelme után vált valóra Kapócs Zsóka álma: édesanya lesz.

A színésznő kisbabája tavasszal érkezik. Zsóka nagyon odafigyel magára és nagyon várja a kicsi érkezését. A Blikknek arról mesélt, mit érzett, amikor kiderült a terhessége és hogyan telnek a napjai azóta.

Kapócs Zsóka így várja kisbabáját Forrás: Facebook

"Amikor megtudtam, hogy babát várok, nagyon sírtam, persze örömömben. Mostanában jellemző rám, hogy kicsit engedékenyebb vagyok magammal, pedig azt hittem, nagyon szigorú leszek. Azért persze ésszel eszem, például próbálok fehérjedúsan táplálkozni. A sportolás egyelőre nem esik túl jól, de ez idővel majd biztosan változni fog. Nem mondanám magam túl aggódósnak, de arra például nagyon odafigyelek, hogy minden olyan vizsgálatra elmenjek, ami a modern tudománynak köszönhetően rendelkezésre áll. Ilyen például a Down-szindróma kiszűrésére is alkalmazott PrenaTest, amelyet nemrég végeztek el, és szerencsére mindent rendben találtak. Ez egy kockázatmentesen, már egy egyszerű anyai vérvétellel elvégezhető vizsgálat. Odafigyelek magamra az élet más területén is, de emellett mindig azt csinálom, ami jólesik, mert úgy gondolom, a szervezet tökéletesen jelzi, hogy mi a legjobb neki. A kezdeti nagy fáradtság már elmúlt, a napi programom még nem igazán változott meg, egyelőre nem engedtem túl sokat a tempóból. Rengeteg dolgom van: hobbiból koszorúkat gyártok, nemsokára elkészül az új lakás is, és a kisbaba körül is nagyon sok már most a teendő. Néha úgy érzem, nem is fogok mindennel végezni a szülésig" - mesélte Zsóka.

Aradszky László özvegye nagyon rossz állapotban van: már az utcára se tud kimennihttp://www.life.hu/sztarok/20171011-aradszky-laszlo-ozvegye-nagyon-rossz-allapotban-van.htmlA hirtelen elhunyt Aradszky László és özvegye 47 évig éltek egymás mellett jóban-rosszban. Nem csoda, hogy a Éva asszony összeomlott...TV + SztárokSebestyén Ági tiszta vizet öntött a pohárba: ez a véleménye Pumped Gabórólhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-sebestyen-agi-tiszta-vizet-ontott-a-poharba.htmlPumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolata végérvényesen lezárult. Erről maga Ági mesélt, valamint azt is megtudtuk, mit érez új szerelme, VV Lóri iránt.TV + SztárokFelesége talált rá a népszerű énekesre, Aradszky Lászlórahttp://www.life.hu/sztarok/20171010-felesege-talalt-ra-aradszky-laszlora.html82 éves korában, tévénézés közben érte a halál a népszerű táncdalénekest, Aradszky Lászlót. Felesége mesélt az utolsó percekről. TV + SztárokMilla Jovovich is Budapesten van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-milla-jovovich-is-budapesten-van-foto.htmlNagyot nézett az a rajongó, aki a piacon futott össze az Ötödik elem sztárjával. TV + SztárokOrigoVV Mici és Krisztián újra egy pár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-vv-mici-es-krisztian-ujra-egy-par-foto.htmlMindenki látta kibontakozni Mici és Krisztián már-már pornóba fulladó villabéli kapcsolatát, ami a való életben is folytatódott, majd nagy port kavarva véget ért. Vagy mégsem? Úgy tűnik, újra egymásra találtak a szerelmesek. TV + Sztárok--Nádai Anikót megviselik a forgatásokhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-nadai-anikot-megviselik-a-forgatasok-vallomas.htmlHatalmas feladatot kapott a közelmúltban Nádai Anikó, aki egykor még reality szereplőként volt ismert: saját talkshow-t vezet. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.