Katalin hercegné nyilvános eseményen járt: így néz ki terhesen: fotó!

Katalin hercegné terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné nem mutatkozott azóta nyilvánosan, hogy bejelentették a terhességet, de nemrég végre kimerészkedett, és szűk ruhában mutatta meg, mennyire is gömbölyödik a pocakja.

Szeptember elején jelentette be a királyi család, hogy nemsokára új taggal bővülnek. Katalin hercegné és Vilmos ugyanis a harmadik gyermeküket várják. A hercegné ezúttal sem úszta meg a kóros reggeli rosszulléteket, ezért a palota egyúttal azt is közölte, hogy Katalin nem vesz részt a hivatalos eseményeken. Úgy tűnik azonban, hogy a hercegné jobban van, mert nemrég megmutatta a terhespocakját.

Katalin hercegné a mentális egészségről szóló rendezvényen beszélget. Kicsit látszik már a pocakja Forrás: Getty Images

A mentális egészséggel kapcsolatos rendezvényre látogatott ki férjével együtt Katalin, azóta, hogy bejelentették a terhességet, most láthatjuk először. A hercegné egy kék, testére simuló ruhát viselt, amiben nagyon jól látszott, hogy már egy picikét gömbölyödik bizony a hasa!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.