Ördög Nóra kislánya szereti, ha apukája dolgozik: ebből lesz játéka

játék munka Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóráék odafigyelnek a gyerekek helyes értékrendjére, de nem mindig úgy sül el az okítás, ahogy azt szerették volna. Mici is túljárt az eszükön!

A gyerekek nagyon kreatívak, ezért kell vigyázni arra, hogy mit mondunk nekik. Ördög Nóra egyszer figyelmeztette kislányát arra, hogy férjének és neki nagyon sokat kell dolgoznia azokért a játékokért, amiket ők kapnak, de nem úgy sült el a lecke, ahogy a műsorvezető azt gondolta.

Ördög Nóra kislánya nagyon furfangos Forrás: TV2

Az első kérdése Micinek, hogy »Apa, dolgoztál?« Mondta Palkó, hogy igen. Erre Mici válaszolt. »Na, akkor jó, mert meg tudod venni a játékot!«

Nagy bejelentést tettek az X-Faktorral kapcsolatban: Kiss Ramóna mellett lesz egy új műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-nagy-bejelentest-tettek-az-x-faktorral-kapcsolatban.htmlNagy bejelentést tettek az X-Faktor műsorával kapcsolatban: nem Kiss Ramóna lesz az egyetlen műsorvezető. Társat kap! TV + Sztárok--Julia Roberts 10 perc alatt az összes szerepét eljátszotta: videó!http://www.life.hu/sztarok/20171011-julia-roberts-10-perc-alatt-az-osszes-szerepet-eljatszotta.htmlJulia Roberts pályafutása során változatos karatereket alakított, melyeket egy esti show-ban egytől egyig felelevenített: 10 perc alatt az összeset eljátszotta. TV + SztárokOrigoBréking! Radics Gigi egyik mentoráltja feladta a versenythttp://www.life.hu/sztarok/20171011-radics-gigi-egyik-mentoraltja-feladta-a-versenyt.htmlRadics Gigi a fiúk csapatát kapta, majd kiválasztotta azt a három versenyzőt, akit az élős show-ba visz magával. Ám a három fiú közül csak kettő léphet fel hétvégén...TV + SztárokOrigoSztárok, akik inkább kiléptek a reflektorfényből http://www.life.hu/sztarok/20171010-szineszek-akik-vegul-masik-szakmat-valasztottak.htmlNem is gondolnánk, hogy a hírességek között vannak olyanok, akik önszántukból mondtak le a siker-pénz-csillogás vonzó háromszögéről. Pedig bizony vannak ilyenek, nem is kevés. TV + Sztárok--Schobert Norbi és Rubint Réka ciki történeteket meséltek: Norbira álmában tör rá a vágyhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-schobert-norbi-es-reka-ciki-torteneteket-meseltek-eletukrol.htmlSchobert Norbi és Réka sok mindent megosztottak már életükről, de még mindig vannak feltáratlan részletek. Néhány furcsaságról azonban nemsokára lehull a lepel: kiderült, hogy Norbira álmában tör rá a vágy, valamint az is, hogy Rékát hiányos öltözetben vezette oltár elé. TV + Sztárok--Sarka Kata utolsó nyilvános szerepléséről mesélt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-sarka-kata-utolso-nyilvanos-szerepleserol-meselt-video.htmlSarka Kata és kislánya, Noncsi is szerepeltek a Vigyázat! Gyerekkel vagyok című műsorban, ahol ők is, mint minden sztárcsalád, szuperul érezték magukat. A Mokka mai adásában erről meséltek, amikor Kata váratlanul elárulta, hogy visszavonul...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.