Harvey Weinstein molesztáló producerre lánya hívta ki a rendőrséget: attól félt, öngyilkos lesz

2017.10.12. 14:09

Harvey Weinsten producer lányánál tett látogatást, ami olyan zaklatottra sikerül, hogy Lily kihívta a rendőrséget. Attól félt, apja öngyilkosságto követ el. 

Harvey Weinstein producert egyre több nő vádolja molesztálással, pillanatok alatt fordult el tőle minden ember. A felesége elhagyta, a cégétől kirúgták és ismert barátai is hátat fordítottak neki. A producer nemrég tett látogatást a lányánál, de a találkozás nem sült el jól. A veszekedések után Lily kihívta a rendőrséget.

Harvey Weinstein sietősen hagyta el lánya lakásátForrás: NORTHFOTO

A Los Angeles-i Rendőrkapitányság tagjai szerdán reggel vonultak ki a molesztáló producer egyik lányának lakásához. Lily állítólag azért értesítette a hatóságokat, mert attól tartott, hogy öngyilkossági kísérletet követ el az apja. Weinstein viharos távozása után telefonált a kétségbeesett lány a hatóságoknak, de a producer nem várta meg, hogy megérkezzen a rendőrség. Sietve elmenekült, miközben egy idegen sofőrnek is könyörgött a fuvarért. Később Weinstein lánya visszavonta az állítását, miszerint az apja öngyilkossági kísérletet fontolgat - írja a Daily Mail.

Rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein: Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is kitálalt


Egyre több nő emeli fel a hangját a befolyásos hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein ellen, aki még mindig tagad. Pedig már Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy molesztálta őket a férfi, ahogy Ashley Judd is beszámolt hasonló esetről, és rajtuk kívül még sokan mások. A színészek és közszereplők sorra határolódnak el a producertől, a felesége kidobta, a cégéből pedig kirúgták. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Harvey Weinsteinmolesztálásöngyilkosöngyilkosság