Konyhafőnök VIP kezdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A verseny első hetében többek között Dobó Ágnes, Lakatos Márk, Nyári Alíz, Nébald Olivér (Éjjel-Nappal Budapest), Szabó Sipos Barnabás valamint Vágó Piros konyhai összecsapásának lehetnek szemtanúi a nézők. A közismert médiaszemélyiségek egytől egyig azért mondtak igent a felkérésre, mert szeretnék megnyerni a konyhafőnöki címet és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat.

„Nyerni szeretnék, hiszen maximalista vagyok, de azt is tudom, hogy ez itt nem lesz egyszerű" – mondta Lakatos Márk, akihez hasonlóan Vágó Piros rádiós műsorvezető is a győzelemre hajt. „Egyre inkább kristályosodik ki előttem egy „zöld" bisztró képe. Egészséges saláták, zöldségek, izgalmas öntetek. Ezért jöttem, hogy nyerjek és megnyithassam a nyereményből a bisztrót" – árulta el a műsorvezető. Hozzájuk hasonlóan vélekedik George Clooney magyar hangja, Szabó Sipos Barnabás is. „Két dolog miatt jöttem: a verseny és a főzés, nekem ez utóbbi nagy szerelmem" – mondta a színművész. Míg Barnabás a színpad helyett választja néha a konyhát, addig Nyári Alíz olykor a mikrofont cseréli le a fakanálra. „Szeretnék a konyhában is alkotni és ezzel bizonyítani" – vallott terveiről Alíz.


Versenytársaihoz hasonlóan Nébald Olivér, az Éjjel-Nappal Budapest Rolandja is tudja, ezúttal nem babra megy a játék. „A versenyeket imádom, így a Konyhafőnök VIP-t is és próbálom majd a legjobbat kihozni magamból" – mondta a korábbi vízilabdázó, akinek Dobó Ági is a versenytársa lesz. „Ebben a versenyben a célom csakis a győzelem. Mindig keresem a kihívásokat és most a Konyhafőnök VIP a kihívás az életemben" – árulta el az egykori szépségkirálynő.

Hogy a kezdő hat versenyző közül ki lesz az, aki a legjobban teljesít, kiderül október 16-án, 18:55-től a Konyhafőnök VIP-ben.

Mint két tojás! Tiszta édesanyja Survivor Szandi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-nagyon-hasonlit-edesanyjara-survivor-szandi.htmlElképesztő a hasonlóság a Survivor versenyzője, Szandi és édesanyja között. A nézők tegnap szemtanúi lehettek, ahogy a szigetre érkezett a harcos amazon édesanyja, aki könnyek között borult lánya nyakába. TV + SztárokOrigoCara Delevingne modellt is molesztálta Harvey Weinstein producerhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-cara-delevingne-modellt-is-molesztalta-harvey-weinstein.htmlEgyre több nő emeli fel a szavát Harvey Weinstein korábban nagy befolyással bíró filmproducer ellen: most Cara Delevingne modell és színésznő tálalt ki. TV + Sztárok--Felvállalta szerelmét Hámori Gabriella színésznő és Juhász Péter politikushttp://www.life.hu/sztarok/20171012-felvallalta-szerelmet-hamori-gabriella-szineszno-es-juhasz-peter-politikus.htmlMájusban derült ki, hogy Hámori Gabriella színésznő és Juhász Péter, az Együtt elnöke első közös gyermeküket várják, kapcsolatukat azonban eddig még nem vállalták fel nyilvánosan. TV + SztárokOrigoHarvey Weinstein molesztáló producerre lánya hívta ki a rendőrséget: attól félt, öngyilkos leszhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-harvey-weinstein-molesztalo-producerre-lanya-hivta-ki-a-rendorseget.htmlHarvey Weinsten producer lányánál tett látogatást, ami olyan zaklatottra sikerül, hogy Lily kihívta a rendőrséget. Attól félt, apja öngyilkosságto követ el. TV + Sztárok--Brutális paródia a luxusfeleségekről: "Fölszedtem három dekát" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171012-brutalis-parodia-a-luxusfelesegekrol.htmlRadics Peti, az ismert magyar vlogger nem kímélte a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplőit. TV + SztárokOrigoII. Erzsébet nem koszorúzik az emlékezés vasárnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-ii-erzsebet-nem-koszoruzik-az-emlekezes-vasarnapjan.html65 éven át koszorúzott II. Erzsébet a Remembrance Sunday, vagyis az emlékezés vasárnapján, ám ezúttal csak az erkélyről fogja figyelni az eseményeket. Ennek a feladatnak az átadása egy folyamat kezdete. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.