Robert Pattinson FKA Twigs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Pattinson és FKA Twigs 2014 óta alkotnak egy párt, de úgy tűnik, hogy elfáradt a kapcsolatuk. Hiába jegyezték el egymást, eldöntötték, hogy külön utakon folytatják. 

Robert Pattinson és FKA Twigs 2014-ben kezdtek el randizni, kapcsolatuk pedig hamar komolyra fordult. Úgy tűnt, hogy az Alkonyat sztárja végre megtalálta az igazit Kristen Stewart után, de sajnos ismét csalódnia kellett. Pedig néhány hónappal ezelőtt még boldog jegyes párként mutatkoztak, ám hírtelen valami megváltozott.

Robert Pattinson és FKA Twigs szakítottak Forrás: AFP/Larry Busacca

A párhoz közeli források szerint Robert vetett véget a kapcsolatnak. "Belefáradt" - mondták a barátok, ezért szakított egykori kedvesével. "

egyre távolabb kerültek egymástól, és kevés időt töltöttek együtt.

árulta el

Börtönbe kerülhet Hujber Ferihttp://www.life.hu/sztarok/20171012-bortonbe-kerulhet-hujber-feri.htmlA Blikk információi szerint a 43 éves színész börtönbe kerülhet, ugyanis nem fizette ki azt a pénzbírságot, amit kábítószer birtoklása miatt szabtak ki rá. TV + SztárokOrigoX-Faktor 2017: Radics Gigi nagyon szomorú mentoráltja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20171012-radics-gigi-nagyon-szomoru-mentoraltja-miatt.htmlRadics Gigi egyik mentoráltja néhány nappal az az X-Faktor élő adásának kezdete előtt kilépett, ezzel Giginek kiesett egy embere. Az énekesnő őszintán mesélt a Life.hu-nak arról, mit gondol az esetről. TV + SztárokOrigoMegszólalt az X-faktort feladó versenyző, Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-megszolalt-az-x-faktort-felado-versenyzo.htmlA mai X-Faktor sajtótájékoztatón derült ki, hogy Radics Gigi csak két fiú mentoráltjával indul neki az élő shownak: harmadik versenyzője, Krisztián egy nappal korábban feladta a versenyt.TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra kislánya szereti, ha apukája dolgozik: ebből lesz játékahttp://www.life.hu/sztarok/20171011-ordog-nora-kislanya-szereti-ha-apukaja-dolgozik-igy-lesz-jateka.htmlÖrdög Nóráék odafigyelnek a gyerekek helyes értékrendjére, de nem mindig úgy sül el az okítás, ahogy azt szerették volna. Mici is túljárt az eszükön! TV + SztárokOrigoDemi Lovato az öngyilkosságot fontolgatta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171011-demi-lovato-az-ongyilkossagot-fontolgatta-video.htmlDemi Lovato sikeres amerikai világsztár, akiért milliók rajonganak. Ő mégis egykor az öngyilkosságot fontolgatta. TV + Sztárok--Időhiány miatt nem vállalt gyereket Korda György és Balázs Klári http://www.life.hu/sztarok/20171011-ezert-nem-szuletett-korda-gyorgynek-es-balazs-klarinak.htmlKordáék szerelme követendő példa lehet bárki számára, hiszen már évtizedek óta boldog házasságban élnek. Most pedig elárulták, hogy mindezek ellenére, miért nem alapítottak családot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.