Aradszky László pendrive-ot hordott a nyakában: orvosi leleteit tartotta rajta

2017.10.13. 09:56

Aradszky László nagyon ügyelt arra, hogy minden szükséges információ nála, vele legyen. Ezért hordott egy pendrive-ot a nyakában, azon tárolt minden lényegeset. 

Aradszky László 82 évesen távozott az élők sorából. Mivel életerős és pozitív volt az utolsó napjáig, a családját nagyon meglepte a tragédia, bár a zenésznek voltak egészségi problémái. Egyszer korházba is került vérnyomásproblémái miatt, ugyan utána nagyon vigyázott magára, óvintézkedéseket is tett azért, hogy bárki segíthessen rajta, ha esetleg rosszul lenne.

Aradszky László mindig a nyakában hordta pendrive-játForrás: MTI/Zih Zsolt

Az énekes ugyanis egy pendrive-ot tartott a nyakában, ezen nagyon fontos információkat tárolt. A Ripost szerint az énekes az összes orvosi leletét és adatát magával hordta, de nemcsak ezek voltak a kis eszközön. „Ez egy pendrive. Rajta vannak a mindenkori orvosi adataim, ha netalántán történne valami velem, de nem akarom az ördögöt a falra festeni. Sőt ezen tartom a dalaim zenei alapjait is. Másként előfordulhatna, hogy otthon felejtem vagy felgyullad az autó. Ennek mindig nálam kell lennie" – mondta egy korábbi interjúban a zenész.

Aradszky Lászlóleletekpendrive