Bódi Margó és Guszti Aradszky Lászlótól búcsúzik

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Aradszky László Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a Snóbli című műsorban volt Bódi Guszti és Margó vendége, amely egyben élete utolsó talk-show szereplése volt. Aradszky László és a házaspár jó barátságban voltak. 

"Lacival csaknem két évtizede ismertük egymást, minden úgy kezdődött, hogy egy fellépésen közös volt a hangmérnökünk. Nagyon hamar összebarátkoztunk, tisztelte az értékrendünket és nagyon szerette a zenénket is. Tetszett neki, hogy nem csak a való életben, de a showbizniszben is egy családként működünk. Margót különösen tisztelte. A civil életben is tartottuk a kapcsolatot, gyakran beszéltünk, találkoztunk. Csodálatos volt vele a közös munka. Nagyon megtisztelő volt, amikor elsőként fogadta el a meghívásunkat a Snóbliba" - emlékezett vissza Bódi Guszti.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Nagyon boldog embernek ismertem meg Lacit, és az is maradt mindig. Imádta az unokáit és a hivatását is. Mindenkinek azt kívánom, olyan boldog élete legyen, mint neki volt. Többször léptünk fel közösen, és az is megesett, hogy pár kedves szóval ő konferált fel minket. Megtisztelve éreztük magunkat, mert Laci egy különleges művész volt. Óriási szeretettel és alázattal fordult a rajongói, a közönsége felé. Ezt a hozzáállást, attitűdöt tanítani kéne" - tette hozzá Margó.

Az Aradszky Lászlóval készült Snóbli című műsor ismétlése október 14-én, szombaton 19:55-től látható a Sláger TV műsorán!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.