Erős Antónia és férje 20 éves házasságot ünnepelnek: így festett menyasszonyi ruhájában: fotó

2017.10.13. 09:55

20 éves házassági évfordulót ünnepelt Erős Antónia és férje, habár nem terveztek nagy ajándékozást, a kisebb meglepetések nem maradtak el. A híradós megmutatta azt is, hogyan festett esküvői ruhájában 20 évvel ezelőtt.

Két évtizede házas Erős Antónia, ezt egy kirándulással és a barátokkal ünnepelték meg férjével, de persze a nosztalgiázás sem maradt el. Ugyan saját bevallása szerint ők nem egy ömlengős páros, azért a meglepetések sem maradtak el. 

Erős Antónia így festett 20 évvel ezelőttForrás: Best Magazin

"Erre a 20. évfordulóra csináltatott egy ugyanolyan csokrot, amilyen az esküvőnkön volt, annyi különbséggel, hogy most vörös rózsákból készült, nem pedig fehérből" - árulta el Antónia, aki a lánykérésről és megismerkedésükről is beszélt. Egy munka kapcsán találkoztak, de csak másfél évvel később kezdtek el randizni, majd gyorsan beindult a kapcsolatuk. "Nagyon hamar összeköltöztünk, nem sokkal később már közös kasszán is voltunk. A lánykérés is természetesen jött: két évvel később felvetette, hogy mi lenne, ha összeházasodnánk. Nem mondanám, hogy klasszikus, romantikus leánykérés volt, de sikerült meglepnie. Korábban nekem már tetszett egy gyönyörű, háromféle aranyból készült gyűrű, és amikor elmentünk az ékszerészhez megnézni, eljátszatta a tulajdonossal, hogy már eladták. Egy vacsoránál azonban egyszer csak előkerült, pedig nem is sejtettem, mire készül..." - árulta el a Best Magazinban Erős Antónia.  

Erős Antóniaházasságévfordulómenyasszonyi ruha