Feleségek Luxuskivitelben Köllő Babett férje nem akarta a szereplést

2017.10.13. 11:25

A harmadik epizódjánál jár a Feleségek luxuskivitelben című reality. Az Origó Köllő Babettel ismertségről, gazdagságról, gyereknevelésről és a kritikáról is beszélgetett. A színésznő elárulta, hogy amióta a képernyőn van, több színészi felkérést is kapott, és arról is beszélt, férje nem akarta, hogy vállalja a műsort. 

"A kinézetemre kaptam néhány minősíthetetlen megjegyzést, egy cikk például úgy indult, hogy lárvafejűnek tituláltak. Nem gondolom, hogy Claudia Schiffer vagyok, de azért ez már sok. Amikor csak a gyűlölködés megy és semmi építőjellegű kritika nincs benne, akkor elengedem a történetet" - mondta el Babett arra a kérdésre, hogy mennyire bírja a kritikát. 

Fotó: Polyak Attila - Origo

 Az Origónakadott interjúban Babett a férjéről is beszélt.

"Ő nem akarta, hogy elvállaljam ezt a műsort. Andris zárkózott ember. Elég kevés kollégám tudta, hogy hol lakunk, hogyan élünk. Nem szoktunk hivalkodni ezzel. Belekerülni egy ilyen sorozatba és egy országnak megmutatni a mi zárt világunkat, ez egy nagy lépés volt. (...) Hisztiztem hat hónapot. Duzzogtam. Látta, hogy nem fogom elengedni ezt a dolgot és azt mondta: jó csináld. Annyit kért, hogy legyek kicsit kevesebb annál, mint amilyen vagyok... de lehet, hogy ez nem jött össze" - mesélte, és hozzátette, a házasságkötésük után bizony kellett bizonyítani a környezetének. 

"Ha picit nagyobb korkülönbség van egy pár két tagja között, akkor mindig, mindenkinek az az első gondolata, hogy a pénz miatt vannak együtt. Én viszont azért vagyok együtt a férjemmel, mert szeretem. Mert olyan világot hozott az életembe, amit előtte nem ismertem" - mondta a realityszereplő. 

 

Köllő BabettFeleségek luxuskivitelben