Feleségek Luxuskivitelben Köllő Babett férje nem akarta a szereplést

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Köllő Babett Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmadik epizódjánál jár a Feleségek luxuskivitelben című reality. Az Origó Köllő Babettel ismertségről, gazdagságról, gyereknevelésről és a kritikáról is beszélgetett. A színésznő elárulta, hogy amióta a képernyőn van, több színészi felkérést is kapott, és arról is beszélt, férje nem akarta, hogy vállalja a műsort. 

"A kinézetemre kaptam néhány minősíthetetlen megjegyzést, egy cikk például úgy indult, hogy lárvafejűnek tituláltak. Nem gondolom, hogy Claudia Schiffer vagyok, de azért ez már sok. Amikor csak a gyűlölködés megy és semmi építőjellegű kritika nincs benne, akkor elengedem a történetet" - mondta el Babett arra a kérdésre, hogy mennyire bírja a kritikát.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Az Origónak adott interjúban Babett a férjéről is beszélt.

"Ő nem akarta, hogy elvállaljam ezt a műsort. Andris zárkózott ember. Elég kevés kollégám tudta, hogy hol lakunk, hogyan élünk. Nem szoktunk hivalkodni ezzel. Belekerülni egy ilyen sorozatba és egy országnak megmutatni a mi zárt világunkat, ez egy nagy lépés volt. (...) Hisztiztem hat hónapot. Duzzogtam. Látta, hogy nem fogom elengedni ezt a dolgot és azt mondta: jó csináld. Annyit kért, hogy legyek kicsit kevesebb annál, mint amilyen vagyok... de lehet, hogy ez nem jött össze" - mesélte, és hozzátette, a házasságkötésük után bizony kellett bizonyítani a környezetének.

"Ha picit nagyobb korkülönbség van egy pár két tagja között, akkor mindig, mindenkinek az az első gondolata, hogy a pénz miatt vannak együtt. Én viszont azért vagyok együtt a férjemmel, mert szeretem. Mert olyan világot hozott az életembe, amit előtte nem ismertem" - mondta a realityszereplő.

Pszichiátrián kezelik az X-Faktorból kiszállt énekest, Nagy Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-pszichiatrian-kezelik-az-x-faktorbol-kiszallt-enekest-nagy-krisztiant.htmlSzerda délelőtt az RTL Klub sajtótájékoztatón közölte, feladta az X-Faktort Radics Gigi egyik mentoráltja, Krisztián. A fiú elmondta, miért szállt ki a versenyből, most pedig azt is elárulta, pszichiátrián kezelik. TV + SztárokOrigoKanadába költözött Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20171013-kanadaba-vancouverbe-koltozott-hujber-ferenc.htmlA színész tavasz elején kezdte tervezgetni, hogy Kanadába költözik a Valami Amerika harmadik részének forgatása után. Nos, most elhagyta az országot és lapinformációk szerint nem is tervezi, hogy visszatér. TV + SztárokOrigo16 év után kibékült Rubint Réka és Béres Alexandrahttp://www.life.hu/sztarok/20171007-16-ev-utan-kibekult-rubint-reka-es-beres-alexandra-a-fitbalance-on.html16 éves seb gyógyult be a FitBalance-on Rubint Réka és Béres Alexandra közt. A sporttörténeti pillanatra Réka órájának végén került sor, amikor a színpad mellett álló Szandit Réka egyszer csak felhívta színpadra és megölelte. A két fitneszkirálynő így együtt, egyszerre még soha nem szerepelt. És hogy mi köze volt Béres Alexandrának Norbihoz, Réka ezt is őszintén elmondta. TV + Sztárok--Így kísérte egykor Tóth Vera a Megasztár-válogatóra Tóth Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20171007-igy-kiserte-egykor-toth-vera-a-megasztar-valogatora-hugat-toth-gabit.htmlA minap Tóth Gabi nosztalgiázott közösségi oldalán a megasztáros kezdetekről, most pedig mi bukkantunk arra a videóra, ahol az előző év győztese, a már híres nővér, Vera, elkíséri a válogatóra a 16 éves izgulós hugicát. TV + SztárokOrigoHatalmas változás az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171007-hatalmas-valtozas-az-x-faktorban-a-mentorhazban.htmlAz X-Faktorban először Magyarországon változtattak a Mentorház szabályain. De vajon mit szólnak hozzá a mentorok, és mit várnak a mentorházba jutott versenyzőiktől.TV + SztárokOrigoDuncan James élő adásban csinálta össze magáthttp://www.life.hu/sztarok/20171007-duncan-james-elo-adasban-csinalta-ossze-magat-az-izgalomtol.htmlAnnyira izgult Duncan James, amikor a lottósorsolást kellett élőben vezetnie, hogy konkrétan a nadrágjába csinált. Ezt a hiánypótló információt a könyvéből tudhatjuk meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.