Majka elárulta a választ az 50 milliós játszmában: ő és a TV2 is reagált

Palvin Barbara 50 milliós játszma Majka Lewis Hamilton kérdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 50 milliós játszmában olyat láthattunk, mint még soha: Majka akaratlanul elárulta a választ az egyik kérdésre. Mikor erre rájött, kínjában a földön fetrengett, végül pedig másik kérdéskört kaptak a játékosok. Majka és a TV2 is megszólalt az esettel kapcsolatban.

Majka két játékosa Szandi és Pingyusz volt Szlovákiából. A testvérpár nagy reményekkel érkezett a műsorba, és ha másért nem, hát rendhagyó volta miatt biztosan örökké emlékezni fognak a versenyükre. A „szép pár" témakör kiválasztása után ugyanis olyan történt velük, ami a műsor történetében még soha. A válaszlehetőségek tűntek fel előbb, ahogy az lenni szokott, Foma-1-es pilóták voltak felsorolva:

  • Felipe Massa
  • Kimi Raikönnen
  • Lewis Hamilton
  • Jean Alesi
Majka a földön fetrengett Forrás: TV2

„Ez Lewis Hamilton egyébként" – kérdezett rá Majka a pilóta nevének helyes kiejtésére, ő ugyanis nem annyira ismerős a Forma-1 világában, de a pilóták szerelmi életével azért tisztában van.

Azt tudom, hogy Palvin Barbarával van valami maszatolás"

Majka a fejét fogta Forrás: TV2

Azt te tudod, én nem"

Egy másik kérdést kérünk

„Engem ezért kirúgnak. Egy 50 milliót el tudok utalni linkre"- mondta Majka, majd meg is kapták a másik kérdést, amin sikeresen túljutottak, a következőnél viszont elbuktak. A Bors megkereste a TV2 sajtóosztályát, szerintük nem kellene-e újra behívni a játékosokat.

Majka bakija nem befolyásolta a játék végeredményét.

"Megnyugodtam, hogy megmarad az állásom, mert természetesen miután okafogyottá vált, új kérdést kaptak a játékosok, amin sikeresen túljutottak. A TV2.hu-n vissza lehet nézni, ahogy elbénázom az egészet, szerintem nagyon vicces, hogy ekkora hülye vagyok"

Pszichiátrián kezelik az X-Faktorból kiszállt énekest, Nagy Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-pszichiatrian-kezelik-az-x-faktorbol-kiszallt-enekest-nagy-krisztiant.htmlSzerda délelőtt az RTL Klub sajtótájékoztatón közölte, feladta az X-Faktort Radics Gigi egyik mentoráltja, Krisztián. A fiú elmondta, miért szállt ki a versenyből, most pedig azt is elárulta, pszichiátrián kezelik. TV + SztárokOrigoKanadába költözött Hujber Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20171013-kanadaba-vancouverbe-koltozott-hujber-ferenc.htmlA színész tavasz elején kezdte tervezgetni, hogy Kanadába költözik a Valami Amerika harmadik részének forgatása után. Nos, most elhagyta az országot és lapinformációk szerint nem is tervezi, hogy visszatér. TV + SztárokOrigoCsősz Boglárka házasságának nehézségeiről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-csosz-boglarka-hazassaganak-nehezsegeirol-beszelt-a-duna-tv-n-2014-ben.htmlKétségtelen, az Isztambulban élő Csősz Boglárka a legluxusabb feleség a Feleségek luxuskivitelben asszonykái közül. Az Apám beájulna egykori szereplője 10 évvel ezelőtt ment férjhez, ám a házassága az első időkben - bár szereti Burakot - csak első látásra és csak díszleteiben tűnt egy megvalósult álomnak...Ugyan Bogi mára megtalálta a helyét Törökországban - igaz, a jövőjét kétlakian tervezi - de azt sem tagadja, hogy voltak nehézségei az elején. TV + SztárokOrigoKonyhafőnök VIP: megvan a kezdő hatoshttp://www.life.hu/sztarok/20171012-konyhafonok-vip-megvan-a-kezdo-hatos.htmlA verseny első hetében többek között Dobó Ágnes, Lakatos Márk, Nyári Alíz, Nébald Olivér (Éjjel-Nappal Budapest), Szabó Sipos Barnabás valamint Vágó Piros konyhai összecsapásának lehetnek szemtanúi a nézők. A közismert médiaszemélyiségek egytől egyig azért mondtak igent a felkérésre, mert szeretnék megnyerni a konyhafőnöki címet és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat.TV + SztárokOrigoMint két tojás! Tiszta édesanyja Survivor Szandi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-nagyon-hasonlit-edesanyjara-survivor-szandi.htmlElképesztő a hasonlóság a Survivor versenyzője, Szandi és édesanyja között. A nézők tegnap szemtanúi lehettek, ahogy a szigetre érkezett a harcos amazon édesanyja, aki könnyek között borult lánya nyakába. TV + SztárokOrigoFelvállalta szerelmét Hámori Gabriella színésznő és Juhász Péter politikushttp://www.life.hu/sztarok/20171012-felvallalta-szerelmet-hamori-gabriella-szineszno-es-juhasz-peter-politikus.htmlMájusban derült ki, hogy Hámori Gabriella színésznő és Juhász Péter, az Együtt elnöke első közös gyermeküket várják, kapcsolatukat azonban eddig még nem vállalták fel nyilvánosan. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.