Tom Hanks ezt mondta a perverz Harvey Weinstein ügyéről

Forrás: Getty Images/Christopher Polk -
Tom Hanks metoo Harvey Weinstein zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színész is megszólalt a szexuális zaklatásairól elhíresült Harvey Weinstein ügyében. A színész aThe New York Timesnak adott interjút! 

Hanks a beszélgetést rögtön azzal kezdte, hogy soha nem dolgozott együtt Harvey Weinstein producerrel. Ennek a mondatnak azért is van jelentősége, mert több cikk is született arról, hogy Winstein mocskos módszereiről mindenki tudott Hollywoodban, de senki nem emelte fel a hangját (mostanáig).

Forrás: Getty Images/Christopher Polk

Hanks szerint ez az a kérdés, amivel érdemes foglalkozni. „Valahogy része az életünknek, hogy a hatalommal rendelkező ember megússza. Nem akarok rosszat mondani Harvey-ról, de egyértelműen történt valami. Nem használhatja kifogásként, hogy a 60-as 70-es években nőtt fel. Én is akkor nőttem fel. A kérdés az, hogy mit teszel a hatalomaddal. Ismerek mindenféle embert, akik az alattuk lévő emberek életét meg akarják keseríteni és mindezt csak azért, mert megtehetik" - tette hozzá Tom Hanks.

Harvey Weinstein Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Felfüggesztették az Amazon Studio igazgatóját, Roy Price-t: tudott Harvey Weinstein molesztálásairólhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-felfuggesztettek-az-amazon-studio-igazgatojat-a-harvey-weinstein-botrany-miatt.htmlFelfüggesztették az Amazon Studio igazgatóját miután kiderült, ő tudott Harvey Weinstein szexuális zaklatásairól, de nem tett semmit. Közben őt is megvádolták zaklatással. TV + Sztárok--Cara Delevingne modellt is molesztálta Harvey Weinstein producerhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-cara-delevingne-modellt-is-molesztalta-harvey-weinstein.htmlEgyre több nő emeli fel a szavát Harvey Weinstein korábban nagy befolyással bíró filmproducer ellen: most Cara Delevingne modell és színésznő tálalt ki. TV + Sztárok--Harvey Weinstein molesztáló producerre lánya hívta ki a rendőrséget: attól félt, öngyilkos leszhttp://www.life.hu/sztarok/20171012-harvey-weinstein-molesztalo-producerre-lanya-hivta-ki-a-rendorseget.htmlHarvey Weinsten producer lányánál tett látogatást, ami olyan zaklatottra sikerül, hogy Lily kihívta a rendőrséget. Attól félt, apja öngyilkosságto követ el. TV + Sztárok--Rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein: Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171011-rengeteg-szinesznot-zaklatott-harvey-weinstein-producer.htmlEgyre több nő emeli fel a hangját a befolyásos hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein ellen, aki még mindig tagad. Pedig már Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy molesztálta őket a férfi, ahogy Ashley Judd is beszámolt hasonló esetről, és rajtuk kívül még sokan mások. A színészek és közszereplők sorra határolódnak el a producertől, a felesége kidobta, a cégéből pedig kirúgták. TV + Sztárok--Elhagyta felesége a szexéhes világhírű filmes producert, Harvey Weinsteinthttp://www.life.hu/sztarok/20171011-elhagyta-felesege-a-szexehes-vilaghiru-filmes-producert.htmlBombaként robbant a hír, hogy a világ egyik leghíresebb filmes producere, Harvey Weinstein számos nőt zaklatott szexuálisan. Felesége is elhagyta. TV + Sztárok--Felfüggesztették az Amazon Studio igazgatóját, Roy Price-t: tudott Harvey Weinstein molesztálásairólhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-felfuggesztettek-az-amazon-studio-igazgatojat-a-harvey-weinstein-botrany-miatt.htmlFelfüggesztették az Amazon Studio igazgatóját miután kiderült, ő tudott Harvey Weinstein szexuális zaklatásairól, de nem tett semmit. Közben őt is megvádolták zaklatással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.