Bereznay Dániel lesz az X-Faktor 12. döntőse Nagy Krisztián helyett

Forrás: RTL Sajtóklub -
X-Faktor 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb énekes csatlakozik az X-Faktor ma esti döntőjében a 11 legjobbhoz. Úgy tudni, hogy a héten a műsorból önként távozó Nagy Krisztián helyére Bereznay Dániel lép majd.

Hét közepén még senki nem tudta, kerül-e valaki Nagy helyére - akit jelenleg pszichiátrián kezelnek Radics Gigi-mentoráltnak, ám a Blikk megtudta, az RTL Klub vezetősége úgy döntött: kiegészíti a csapatot.

"A műsor korábbi 6 évadában az élő show-t legalább 12 énekes kezdte meg - egy kivétellel, amikor 13 versenyző volt -, így a csatorna vezetői úgy döntöttek, megtartják a formátumot, és visszahívnak valakit, aki múlt héten kiesett a mentorházból. Gigi mentoráltjai közül többen is jól teljesítettek, ám Dani volt az, akit Gigi a mentorházban nem küldött haza, hanem mentortársaira bízott, így nem meglepő, hogy őt hívják vissza, hiszen ez a logikus és szabályszerű" – árulta el egy stábtag a lapnak, és az is kiderült, hogy az időközben Londonba utazó Dani hazatért és már próbál is.

Forrás: RTL Sajtóklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.