Kóbor János Omega (együttes)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúl az omegások vitája a Facebookon, amióta kiderült, Mihály Tamás nem fog részt venni az 55 éves Omega decemberi arénás koncertjén. A gitáros nem nyilatkozik, Kóbor János pedig kijelentette, nem foglalkozik a rágalmakkal. 

A Facebookon folytatódik Mihály Tamás és Kóbor János vitája, amely akkor pattant ki, amikor a basszusgitáros elzárkózott az Omega templomi fellépéseitől, és nem akart turnézni sem.

A konfliktus azért került újra terítékre, mert Kóbor János (állítólag) azt nyilatkozta, nem zárkózik el a béküléstől. Mihály Tamás azonban ezt provokációnak vette, és nyílt levelet írt a Facebook-oldalára.

"Hiszen ő utált ki a zenekarból, a többiek asszisztálása mellett. Miért pont most üzen? Miért nem hívott, amikor előkészítették az új lemezt, amire küldtem két nótát... most odanyilatkozik egyet a sajtónak, hogy jöhetek, ha akarok, de ne legyenek feltételeim... Elfogadtam volna fél évvel ezelőtt, de most már azt hiszem, késő. Ez így megalázó és elfogadhatatlan. Vendégművésznek elég ciki lenne odamenni" - olvasható a közösségi oldalon.

Kóbor János azonban elmondta, hogy ő nem üzent semmit Misinek, és az sem igaz, hogy kiutálta volna zenésztársát. "Neki korábban más elképzelései voltak, ő döntött úgy, ahogy döntött" - szögezte le. "Az Omega olyan magas színvonalon működik a jelenlegi felállásában, mint akár a 70-es években. Erre büszkék vagyunk, és rengeteg munkánk van benne. A továbbiakban nem akarunk foglalkozni a rágalmakkal" - tette hozzá a Borsnak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.