Tóth Gabi X-Faktor 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2016-os évad győztes mentora, extra produkcióval tér vissza a tehetségkutatóba.

Tóth Gabi ezúttal nem a mentorok között foglal majd helyet, hanem extra produkcióval lép az X-Faktor színpadára.

„Nagyon boldog vagyok, hogy újra az X-Faktor színpadán állhatok, hiszen számomra ez mindig több volt egy fellépésnél. Életem nagyszerű pillanatait élhettem meg a műsorban és a pályám igazi beindulását is annak köszönhetem, hogy 2010-ben színpadra állhattam a tehetségkutatóban, mint extra produkció. Az X-Faktorban való fellépés hozta meg számomra az igazi sikert és az áttörést. Most, hogy egy vadonatúj saját szerzeménnyel, új arculattal, a saját zenekarommal térhetek vissza, hiszem, hogy újra ugyanilyen csodálatos élmény lesz és ugyanennyi jót hoz majd" - mondta Gabi.

Forrás: rtl

Ez a fiú lehet Schobert Lara szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20171014-ez-a-fiu-lehet-schobert-lara-szerelme-instagram-foton-bujik-hozza.htmlSchobert Réka nemrégiben jelentette be, hogy lányuk, Lara Instagram-oldala már mindenki számára elérhető és mindenki bátran követheti. TV + SztárokOrigoMegszólalt az egyetem Papadimitriu Athina lánya ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-megszolalt-az-egyetem-papadimitriu-athina-lanya-ugyeben-spilak-klara-nyilatkozott.htmlPapadimitriu Athina az RTL Klub Reggelijében beszélt arról, hogy Réka lányát szexuálisan zaklattákmikor tavasszal felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Most megszólalt az egyetem is az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Iliász nyerte a Survivorthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-iliasz-nyerte-a-survivort-az-rtl-en.htmlA líbiai származású, model elmondta, a csládját szeretné támogatni a főnyereményeként kapott 20 millió forintból. TV + SztárokOrigoRácz Gergő megnősülhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-racz-gergo-a-v-i-p-egykori-enekese-megnosul.htmlA V.I.P. egykori énekese feleségül veszi kedvesét. TV + SztárokOrigoX-Faktor: kritikusaihoz szólt ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-kritikusaihoz-szolt-byealex-az-instagramon.htmlByeAlex Instagram oldalán tette közzé véleményét arról, hogy sokan támadják a döntései miatt. TV + SztárokOrigoFeleségek Luxuskivitelben Köllő Babett férje nem akarta a szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-felesegek-luxuskivitelben-kollo-babett-ferje-nem-akarta-a-szereplest-a-realityben.htmlA harmadik epizódjánál jár a Feleségek luxuskivitelben című reality. Az Origó Köllő Babettel ismertségről, gazdagságról, gyereknevelésről és a kritikáról is beszélgetett. A színésznő elárulta, hogy amióta a képernyőn van, több színészi felkérést is kapott, és arról is beszélt, férje nem akarta, hogy vállalja a műsort. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.