Elhunyt Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője

Forrás: Thinkstock -
halál Berta Claudia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus hirtelenséggel hunyt el a '90-es évek lánybandájának énekese, Berta Claudia. 

Tragikus hirtelenséggel veszítette életét Berta Claudia, az egykori C'est La Vie együttes énekesnője. A halálhírét az édesanyja erősítette meg, aki egy szívszorító posztban, rímekbe szedve búcsúzott el a lányától:

"Tudom,hogy nem jössz,de olyan jó várni,
Hazudni kell a szívnek,hogy ne tudjon fájni.
Elvitted a derűt,a fényt,a meleget,
Egy sugarat hagytál csak,drága emlékedet!"

"Mély fájdalommal tudatom,hogy szeretett lányom örök álomra hajtotta fejét" - írja a fotó mellé a gyászoló édesanya.

Az egykori C'est La Vie egy négytagú lánybanda volt, amely a '90-es években több olyan slágert is alkotott (az Akarom, a Vár ránk a nyár, és az Erasure egyik dalának az, I Love To Hate You-nek a feldolgozása), amelyek sokáig vezették a hazai popzenei sikerlistákat.

Az 1997-ben alakult együttes 2002-ig volt aktív, ezt követően feloszlott. Sajnos a négy hölgy közül már Sebők Anikó is távozott, aki 2005-ben egy súlyos autóbalesetet szenvedett - írta meg a Pécsi Újság.

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Hírességek, akik furcsa deformitással születtek: négy mellbimbó és plusz farok!http://www.life.hu/sztarok/20171016-hiressegek-akik-furcsa-deformitassal-szulettek-harry-styles-kesha-andy-garcia.htmlA hírességek sem tökéletesek, erre nincs is jobb példa az alábbi listánál! Sokan születtek ugyanis valamilyen aprócska, esetleg bizarr rendellenességgel, amit hiába is akartak volna titkolni. Van, aki négy mellbimbó büszke tulajdonosa lehetett, de olyan is, aki egy felesleges farokkal látta meg a napvilágot. A közös mindegyikükben az, hogy bátran beszélnek erről, hiszen ezen nincs is mit szégyellni! TV + Sztárok--Ez lesz Szabó Zsófi kisbabájának első játéka: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171016-megmutatta-kisfia-elso-jatekat-szabo-zsofi.htmlEz lesz az első játék, amit a kisfiú kezébe adnak majd Zsoltival. TV + SztárokOrigoKiderült, mikor lesz Aradszky László temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20171016-kiderult-mikor-lesz-aradszky-laszlo-temetese.htmlAradszky László családja közleményben tudatta a barátokkal, ismerősökkel és rajongókkal, mikor lesz az énekes temetése. Mindenki leróhatja a tiszteletét. TV + Sztárok--A Konyhafőnök VIP már az első adásban kikészítette a sztárokat http://www.life.hu/sztarok/20171016-kemeny-probatetellel-kezdodik-a-konyhafonok-vip.htmlSenki nem volt felkészülve arra a nehezítésre, amivel a Konyhafőnök VIP-ben kellett szembenézniük a sztároknak. TV + SztárokOrigoEurópa bajnok lett Sáfrány Emesehttp://www.life.hu/sztarok/20171016-bajnoksagot-nyert-safrany-emese.htmlSáfrány Emese fantasztikusan teljesített a Légtorna Európa Bajnokságon, büszkék vagyunk rá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.