Enrique Iglesias turné Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újból lesz miért számolgatnunk a napokat, ugyanis tavasszal hazánkban fog koncertet adni a világ egyik legimádottabb előadőja, Enrique Iglesias. 

Enrique Iglesias 18 éve lépett fel utoljára Magyarországon, de szerencsére már nem kell sokat várni az ismétlésig. 2018-ban ugyanis a sztár turnézni indul, és a koncertsorozat egyik állomása Budapest lesz.

2018. március 11-én láthatjuk a Papp László Budapest Sportaréna színpadán, és Iglesias azt ígéri, felejhetleten showban részesíti majd a magyar közönséget. A 42 éves spanyol énekes hatalmas zenekarral és fantasztikus táncosokkal érkezik majd hazánkba, és olyan slágereket hoznak el nekünk, mint a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Loco, a Heart Attack, a Bailando, vagy a Subeme La Radio.

2018-ban már garantáltan élményekkel kezdődik a tavasz Forrás: Broadway Event & Concert Europe & Art BG

"Óriási, több éves munkánk volt, míg elértük, hogy Enrique Iglesias 2018-as világkörüli turnéjának egyik helyszíne Budapest legyen. Több világsztár menedzsereivel, promotereivel vagyunk folyamatos kapcsolatban, sok-sok előadás van a hátunk mögött, de ezt az Iglesias konceretet keményebb volt megszervezni, mint gondoltuk, évek óta az egész világ utána kapkod. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy végül sikerült, és biztosak vagyunk benne, hogy a márciusi, budapesti fellépés felejthetetlen élmény lesz a magyar közönségnek." - nyilatkozták a szervezők.

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Ben Affleck újra iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-ujra-iszik-ben-affleck.htmlBen Afflecknek többször gyűlt már meg a baja az alkohollal, és megannyiszor próbált túljutni ezen a problémán. Ismét nem sikerült, ugyanis a hírek szerint a sztárapuka újra iszik. TV + Sztárok--Hírességek, akik furcsa deformitással születtek: négy mellbimbó és plusz farok!http://www.life.hu/sztarok/20171016-hiressegek-akik-furcsa-deformitassal-szulettek-harry-styles-kesha-andy-garcia.htmlA hírességek sem tökéletesek, erre nincs is jobb példa az alábbi listánál! Sokan születtek ugyanis valamilyen aprócska, esetleg bizarr rendellenességgel, amit hiába is akartak volna titkolni. Van, aki négy mellbimbó büszke tulajdonosa lehetett, de olyan is, aki egy felesleges farokkal látta meg a napvilágot. A közös mindegyikükben az, hogy bátran beszélnek erről, hiszen ezen nincs is mit szégyellni! TV + Sztárok--Elhunyt Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője http://www.life.hu/sztarok/20171016-elhunyt-a-cest-la-vie-egyuttes-enekese-berta-claudia.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el a '90-es évek lánybandájának énekese, Berta Claudia. TV + Sztárok--Ez lesz Szabó Zsófi kisbabájának első játéka: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171016-megmutatta-kisfia-elso-jatekat-szabo-zsofi.htmlEz lesz az első játék, amit a kisfiú kezébe adnak majd Zsoltival. TV + SztárokOrigoKiderült, mikor lesz Aradszky László temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20171016-kiderult-mikor-lesz-aradszky-laszlo-temetese.htmlAradszky László családja közleményben tudatta a barátokkal, ismerősökkel és rajongókkal, mikor lesz az énekes temetése. Mindenki leróhatja a tiszteletét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.