Facundo Arana szoptatós fotót villantott a feleségéről: fedetlen keblekkel pózolt a sztár

Forrás: Dreamstime -
Maria Susini Facundo Arana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke szívtipró olyan fotót tett közzé az oldalán, amitől mindenkinek leesett az álla. Nem is csoda...

Az argentin színész névről is sokaknak ismerős, de az arcáról minden nő számára egyet jelent: ő a szappanoperák legszexibb színésze. Magas, kisportolt, napbarnított testéért, világító szemeiért és a vakító mosolyáért kortól függetlenül bomladoznak a hölgyek szerte a világban.

Ráadásul nem csak jóképű, hanem egy romantikus, szerető férj is, amiről ismét tanúbizonyságot tett a közösségi oldalán. Egy régi fotót osztott meg a követőivel amely akkor készült, mikor az ikrei, Yaco és Moro megszülettek.

A felvételen a felesége, Maria, éppen szoptatja a két kicsit, Facundo pedig megható sorokkal emlékezett vissza a 8 évvel ezelőtt készült képre:

"Nem tudhatod, hogy mi mindent fogsz még imádni abban a nőben, akibe egykor beleszerettél. Egészen addig, amíg nem látod őt anyaként"

A fotó nem meglepő módon többezer kedvelést kapott mindössze néhány óra leforgása alatt.

Negatív kommenteket kapott Pink családi posztja: Fotó!

Egy vidám de mégis szorgoskodó pillanatról posztolt fotót a híres énekesnő a közösségi oldalára. A követők közül azonban többen is csak ingatták a fejüket, aztán elindult a kommentháború is. Olvass tovább itt...

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Ha kell, gázpisztollyal védekezik Oszter Sándor http://www.life.hu/sztarok/20171016-gazpisztolyt-vett-onmaga-vedelmere-oszter-sandor.htmlDiósjenő lakossága továbbra sem tudja elfogadni Oszter Sándor tetteit, sőt, egyre inkább durvul a helyzet. TV + SztárokOrigoWoody Allen is nyilatkozott Harvey Weinstein ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171015-woody-allen-is-nyilatkozott-harvey-weinstein-ugyeben.htmlWoody Allen amerikai filmrendező, aki számos filmje készítésekor együtt dolgozott a filmmogullal, a BBC brit közszolgálati műsorszolgáltatónak adott interjújában elmondta, hogy hallott a Weinsteinnel kapcsolatos pletykákat, de nem olyan horrortörténeteket, amelyekkel számos nő az elmúlt napokban előállt. TV + Sztárok--Álomutazó: Radics Gigi és Varga Viktor már közösen álmodnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171015-alomutazo-radics-gigi-es-varga-viktor-mar-kozosen-almodnak.htmlLeforgatták az Álomutazó klipjét Radics Gigi és Varga Viktor főszereplésével, akik ennek apropójából először közösen ágyba is bújhattak. A Life.hu-nak elmesélték, hogy mi a legmerészebb álmuk, és azt is megtudhatjuk, hogy pontosan mi lesz a feladatuk az Álomutazó produkcióban.TV + Sztárok--Így él most Palcsó Tamás, a 2005-ös Megasztár ezüstérmesehttp://www.life.hu/sztarok/20171015-igy-el-most-palcso-tamas-a-2005-os-megasztar-ezustermese.htmlHárom év kihagyás után új dalokkal jelentkezik Palcsó Tamás, a 2005-ös Megasztár második helyezettje, aki szingli és még mindig a szüleivel él.TV + Sztárok--Britney Spears élete legjobb formáját hozza: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171014-britney-spears-elete-legjobb-formajat-hozza.htmlSzinte már mindenki elfelejtette, hogy Britney Spears valaha súlyproblémákkal küzdött. A 35 éves énekesnő, ha csak teheti, ledobja a textilt. Így tett szerdai koncertjén is, azóta pedig nagyon dögös videót tett közzé az Instagramon. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.