Hírességek, akik furcsa deformitással születtek: négy mellbimbó és pluszfarok!

Joaquin Phoenix Harry Styles híresség farok Taye Diggs Kesha deformitás Andy Garcia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek sem tökéletesek, erre nincs is jobb példa az alábbi listánál! Sokan születtek ugyanis valamilyen aprócska, esetleg bizarr rendellenességgel, amit hiába is akartak volna titkolni. Van, aki négy mellbimbó büszke tulajdonosa lehetett, de olyan is, aki egy felesleges farokkal látta meg a napvilágot. A közös mindegyikükben az, hogy bátran beszélnek erről, hiszen ezen nincs is mit szégyellni!

Harry Styles: 4 mellbimbó

Harry Styles Forrás: AFP/Jason Merritt

A Jóbarátok-rajongók Harry Styles két pluszmellbimbóját csak bumszliknak hívnák, de szerencsére az énekes sosem szégyellte annyira a rendellenességet, mint a sorozatbéli Chandler. Mindig nyíltan beszélt róla. „Négy mellbimbóm van, de nem úgy néz ki, mint egy tehénnek. Azt hiszem, lett volna egy ikertestvérem, aki elment, és hátrahagyta a bimbót" – mondta viccesen az énekes.

Taye Diggs: 12 ujj

Taye Diggs Forrás: AFP/2017 Getty Images/Randy Shropshire

A Doktor Addison című sorozatból is ismert színész 12 ujjal született, de nem sokáig élt együtt a plusz két ujjával. A feleslegeseket még gyermekkorában eltávolították, a szülei ugyanis attól féltek, hogy sokat fogják majd csúfolni miattuk. A színész többször is beszélt már a plusztestrészeiről, szerinte nagyon vicces lett volna azokkal együtt felnőni.

Kesha: farok

Kesha Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Az énekesnő egy interjúban sokkolta a világot a bejelentésével, ugyanis ő egy igazán különös pluszdologgal jött a világra. „Volt egy farkam, amikor megszülettem. Ez egy kis farok volt, de levágták, amikor kicsi voltam" – árulta el az énekesnő. A nyúlvánnyal született esetek nem olyan ritkák, de nagyon kevés olyan szülő van, aki nem távolíttatja el gyerekéről a gúnyolódásnak okot adó kinövést.

Andy Garcia: ikertestvér

Andy Garcia Forrás: AFP/Angela Weiss

A színész egy hatalmas, teniszlabda méretű dudorral született a vállán, amit az orvosok azonnal eltávolítottak. Kiderült, hogy ez nem egy sima daganat volt, hanem Andy Garcia ikertestvére, amely nem fejlődött ki rendesen. A filmvásznon és a sorozatokban találkozhattunk már hasonlóval, de valójában ez igen ritka jelenség.

Joaquin Phoenix: ajakhasadék

Joaquin Phoenix Forrás: AFP

Mindenki, aki látta már filmekben Joaquin Phoenix színészt, észrevehette, hogy van egy apró vágás a szája fölött. Ajakhasadékkal jött ugyanis a világra a színész, ami soha nem tartotta őt vissza attól, hogy elérje álmát. Az évek alatt ez a kis heg lett a sztár szexepilje, nem is tudnánk elképzelni nélküle!

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Európa bajnok lett Sáfrány Emesehttp://www.life.hu/sztarok/20171016-bajnoksagot-nyert-safrany-emese.htmlSáfrány Emese fantasztikusan teljesített a Légtorna Európa Bajnokságon, büszkék vagyunk rá. TV + SztárokOrigoÁbel Anita megmutatta, milyen menyasszony volt: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171016-abel-anita-megmutatta-milyen-menyasszony-volt.htmlÁbel Anita és párja több mint 10 éve mondták ki egymásnak a boldogító igent, évfordulójuk alkalmából pedig Anita megmutatta, milyen is volt az esküvőjük. TV + Sztárok--Kiss Ramóna szexi táncot lejtett az X-Faktorban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-kiss-ramona-szexi-tancot-lejtett-az-x-faktorban.htmlKiss Ramónát évekig csak Szentmihályi Zsófiként láthattuk, amióta azonban műsorvezetővé avanzsált, már több oldalról is bemutatkozott: legutóbb szexi táncot lejtett élő adásban. TV + SztárokOrigoStohl András szerint Kollányi Zsuzsi Sztárban sztáros feladata kiszúrás volthttp://www.life.hu/sztarok/20171016-stohl-andras-szerint-kollanyi-zsuzsi-feladata-kiszuras-volt.htmlKollányi Zsuzsi esett ki a Sztárban sztárból, de nagyon nehéz feladatot kapott. Sub Bass Monster egyik dalát kellett elrappelnie, ami az élő show-ban nem sikerült úgy, ahogy a próbán. A zsűri egyöntetű véleménye szerint nem volt egyszerű Zsuzsinak, Stohl András pedig ennél sokkal keményebben fogalmazott. TV + SztárokOrigoFacundo Arana szoptatós fotót villantott a feleségéről: fedetlen keblekkel pózolt a sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-facundo-arana-felesege-meztelen-melleket-villantott.htmlA szőke szívtipró olyan fotót tett közzé az oldalán, amitől mindenkinek leesett az álla. Nem is csoda... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.