terhesség Khloe Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult a tippelgetés Khloe Kardashian terhessége kapcsán, de az igazságot egyelőre senki sem tudja. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, egyre többen rebesgetik, hogy Khloe Kardashian áldott állapotban van. A hírek szerint már több, mint 4 hónapos terhes, és a kisbabáját a szerelmétől, Tristan Thompsontól várja.

Az elméletet többek között egy fotóra alapozzák, amit a fiatal szépség a közösségi oldalán osztott meg. A posztban önmagát anyának, a kedvesét pedig apának nevezi, ez pedig sokakat elgondolkodtatott. Most azonban egy olyan fotó került fel a szexi szépség Instájára, ami rácáfol az esetleges terhességre.

❤️ My Love ❤️

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

A 2 millió kedvelés mellett megjelentek olyan hozzászólók, akik átverve érzik magukat. Szerintük Khloénak kellene tiszta vizet öntenie a pohárba, mások azonban a védelmére keltek és állítják, a fotó még a terhesség előtt készült - írta meg a Mirror.

Olyanok is vannak, akik szerint Photoshoppal megszerkesztett képet posztolt a sztár, és a valóságban egyáltalán nem így néz ki. Találgatásban nincs hiány, de vajon mi lehet az igazság?

Bréking! Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner április óta a 25 éves rapperrel, Travis Scottal randizik, miután lezárta se veled se nélküled kapcsolatát előző pasijával, Tygával, a börtönviselt rapperrel, akit korábban Magyarországra is elkísért. A TMZ értesülései szerint Travis azt is elújságolta barátainak, hogy Kylie-val kislányt várnak, és a baba februárban érkezik. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.