Öngyilkos lett az ismert magyar énekesnő, Berta Claudia

2017.10.17. 21:26

A Lokál információi szerint önkezével vetett véget életének Berta Claudia, az egykori C'est La Vie énekesnője.

A 42 éves Claudia halálhírét az édesanyja tudatta a Facebookon, szívszorító szavakkal búcsúzott lányától: "Tudom, hogy nem jössz, de olyan jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Elvitted a derűt, a fényt, a meleget. Egy sugarat hagytál csak, drága emlékedet! Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett lányom örök álomra hajtotta fejét."

Akkor azonban még nem lehetett tudni, mi vezetett a tragédiához. A Lokál úgy tudja, az énekesnő öngyilkos lett. Claudia közösségi oldalát elárasztották a kommentek, ezek között pedig akadt néhány olyan, ami arra utal, hogy komoly lelki vívódásai voltak a utóbbi időben. "Csak te tudod, hogy miért! Nyugodj békében!" – írta egy külföldi barát. "Láttam, hogy álmodban mosolyogsz, de főleg sírsz, minden nap! Tehetetlenül és döbbenten állok a történtek előtt!" – írta egy másik ismerős, akivel az énekesnő szoros kapcsolatban állt.

Az énekesnő sosem tudta túltenni magát barátnője, Sebők Anikó 12 évvel ezelőtti halálán. Anikó szintén a C'est La Vie tagja volt. Együtt utaztak egy autóban, amikor oldalról beléjük hajtottak. Úgy tűnt, hogy a két lány sértetlenül megúszta a balesetet, mindketten saját felelősségükre távoztak a korházból. Anikónak azonban belső vérzése volt, és napokkal később tüdőembóliában elhunyt.Berta Claudiaöngyilkosságöngyilkos