A Pussycat Dolls egykori tagja, Kaya Jones kitálalt: nem lánybanda volt, hanem prostikör

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Mark Davis -
prosti Kaya Jones Pussycat Dolls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pussycat Dolls banda tagjai évekig hihetetlenül sikeresek voltak, azt viszont senki nem sejtette, hogy mi van a csillogás mögött. Az együttes egy korábbi tagja, Kaya Jones viszont elmondta, mi is történt valójában: kihasználták őket, és mindenkivel le kellett feküdniük.

Harvey Weinstein botránya egyre több nőt késztet arra, hogy megossza a saját történetét. Magyarországon Sárosdi Lilla színésznő tálalt ki arról, hogyan molesztálta őt egy nagy rendező, bár a nevét nem árulta el. A producer molesztálási ügye egy lavinát indított el, ami megmutatja, milyen mocsok is van a csillogáson túl, és hogyan használják ki a befolyásos emberek a védteleneket. A Pussycat Dolls egykori tagja, Kaya Jones is bátorságot merített a már megjelent történetekből, és ő is megosztotta a saját igazságát.

Kaya Jones elárulta az igazságot a Pussycat Dollsról Forrás: AFP/2012 Getty Images/Mark Davis

Az én igazságom: én nem egy lánybanda tagja voltam, hanem egy prostiköré. Úgy alakult, hogy énekeltünk is, és híresek lettünk. Eközben pedig mindenki, aki rendelkezett velünk pénzt keresett rajtunk" – írta Twitterre az énekesnő, aki két év után vált ki a bandából. Inkább feladta az álmait és a milliós szerződést, minthogy ezt tovább folytassa.

„Ha a banda tagja akarsz lenni, akkor csapatjátékosnak kell lenned. Ezt azt jelenti, hogy azzal kellett lefeküdnünk, akivel mondták" – tette hozzá Kaya Jones. Azt is elmondta, hogy eddig miért nem beszélt: megfélemlítették őket.

A Pussycat Dolls alapítója reagált a vádakra. „Undorító, nevetséges hazugságok" – mondta Robin Antin.

Szakított a Vámpírnaplók két sztárja: Paul Wesley és Phoebe Tonkinhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-szakitott-a-vampirnaplok-ket-sztarja-paul-wesley-es-phoebe-tonkin.htmlA Vámpírnaplók szexi színésze, Paul Wesley újra szingli. A sztár négy és fél éven át volt együtt kolléganőjével, Phoebe Tonkinnal, de már nincsenek együtt. TV + Sztárok--Egy Oscar-díjas színész is belekeveredett Harvey Weinstein molesztálási botrányábahttp://www.life.hu/sztarok/20171017-egy-oscar-dijas-szinesz-is-belekeveredett-harvey-weinstein-botranyaba.htmlHarvey Weinstein ellen egyre több nő vall, de nem ő az egyetlen, akit molesztálással vádolnak. Most egy Oscar-díjas színész keveredett a botrányba, Állítólag ő is erőszakoskodott valakivel. TV + Sztárok--Visszaélnek Klapka György nevével: így nyitottak zálogházathttp://www.life.hu/sztarok/20171017-visszaelnek-klapka-gyorgy-nevevel.htmlKlapka György neve egybeolvadt a zálogházzal, ezt az előnyt szeretnék kihasznélni ismeretlenek. Állítólag Klapka nevével fémjelzett üzletet nyitottak, szórólapjukon pedig ott is volt az Aranyember fényképe. TV + Sztárok--Komár László hagyatéki ügye öt év után rendeződhethttp://www.life.hu/sztarok/20171017-ot-ev-utan-rendezodhet-komar-laszlo-hagyateki-ugye.htmlKomár László pontosan öt évvel ezelőtt távozott az élők sorából, de örökségének szétosztását még nem sikerült befejezni. Most végre pont kerülhet az ügy végére. TV + Sztárok--Így él Hujber Feri Kanadábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-igy-el-hujber-feri-kanadaban.htmlA Bors megtalálta Hujber Ferit Kanadában, aki a fotók szerint egyáltalán nem unatkozik. TV + SztárokOrigoKirály Viktor nyilatkozott új szereméről: "Ez nem csak kaland"http://www.life.hu/sztarok/20171017-kiraly-viktor-nyilatkozott-uj-szeremerol.htmlÁrulkodó fotót tett közzé az Instagramon szombaton Király Viktor: újra szerelmes.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.