X-Faktor 2017: így dolgozta le hátrányát Radics Gigi új versenyzője, Bereznay Dániel

X-Faktor 2017 Bereznay Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereznay Dánielnek mindösszesen két napja volt felkészülni az X-Faktor élő show-jára, ellentétben a többiekkel, akiknek egy egész hónap állt rendelkezésre. Dani elmesélte a Life.hu-nak, hogy miért volt Londonban, és hogy hogyan sikerült ledolgoznia hátrányát.

Így él Hujber Feri Kanadábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-igy-el-hujber-feri-kanadaban.htmlA Bors megtalálta Hujber Ferit Kanadában, aki a fotók szerint egyáltalán nem unatkozik. TV + SztárokOrigoKirály Viktor nyilatkozott új szereméről: "Ez nem csak kaland"http://www.life.hu/sztarok/20171017-kiraly-viktor-nyilatkozott-uj-szeremerol.htmlÁrulkodó fotót tett közzé az Instagramon szombaton Király Viktor: újra szerelmes.TV + SztárokOrigoA Szex és New York színésznői már nem lesznek barátnők: végleg összevesztekhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-a-szex-es-new-york-szinesznoi-vegleg-osszevesztek.htmlA rajongók nagyon várták, hogy a Szex és New York ikonikus sorozatának filmváltozata folytatódjon. Két rész készült el, de harmadik nem lesz, méghozzá Kim Cattrall miatt. Ez pedig a szereplők között nagy feszültséget keltett. TV + Sztárok--Vajna Timi egy meztelen férfit posztolt, akinek péniszét egy tök takarja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-vajna-timi-egy-meztelen-ferfit-posztolt-akinek-peniszet-egy-tok-takarja-foto.htmlVajna Timi már sok mindent posztolt közösségi oldalára, de ilyet még soha...TV + SztárokOrigoKvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.