Hadas Kriszta szerelmének haláláról és Sváby Andráshoz fűződő barátságáról vallott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
halál barátság Sváby András Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hadas Kriszta többnyire a kamerák mögött tevékenykedik, de olykor ő is reflektorfénybe kerül. A tévés szerelmének haláláról beszélt és arról, ki segített neki a nehéz időszakban.

Hadas Kriszta nem szokott sűrűn mesélni életéről, annak ellenére, hogy ismert személy. Rengeteg műsort vezetett, de mostanában inkább a kamerák mögött tevékenykedik. Eddig mindig ő volt az, aki kérdezetett, de most fordult a kocka, és ő vallott élete legnagyobb tragédiájáról, és arról, ki segített neki a bajban.

Hadas Kriszta élete egyik legnagyobb tragédiájáról vallott Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ő rákos volt, és meghalt.

Garami GábornakSváby Andrással volt, hogy kergettük egymást. Én beolvastam neki, ő mondtam, hogy akkor takarodjak ki a szobából, én meg rávágtam az ajtót, elrohantam, ő meg jött utánam"

Egyre több nőről derül ki, szexuálisan zaklatták: Horányi Juli és Teszári Nóra is bevallottahttp://www.life.hu/sztarok/20171018-egyre-tobb-norol-derul-ki-szexualisna-zaklattak-horanyi-juli-teszari-nora.htmlHarvey Weinsten botránya itthon is elindított egy lavinát: egyre több ismert ember vállalja fel, hogy szexuálisan zaklatták. Sárosdi Lilla és Nyáry Krisztián író is megosztotta már történetét, hozzájuk csatlakozott még Horányi Juli és Teszári Nóra is. TV + Sztárok--Kiderült, hogyan teltek Berta Claudia, a C’est La Vie énekesnőjének utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20171018-kiderult-hogyan-teltek-berta-claudia-a-c-est-la-vie-enekesnojenek-utolso-napjai.htmlÖnkezével vetett véget életének Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője. Senki nem tudja, pontosan miért lett öngyilkos, de az kiderült, hogy nem volt mindig boldog az énekesnő. Egy barátja szerint mindennap sírt. TV + Sztárok--Verebes István második felesége öngyilkos letthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-verebes-istvan-felesege-ongyilkos-lett-kadarkai-endre-riporternek-vallott-a-szinesz-rendezo.htmlVerebes két esztendeje veszítette el második feleségét, akitől viharos körülmények között vált el. A színész-rendező a Story4 Tv ArcKép című műsorában Kadarkai Endrének elárulta, a színésznő élete tragikus véget ért, amit máig nem tud magának megbocsátani. TV + SztárokOrigoHargitai Bea a zaklatási botrányokról így vélekedikhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-hargitai-bea-a-zaklatasi-botranyokrol-igy-velekedik-a-bochkorban.htmlBea szerint - azon túl, hogy biztosan nagy disznóségok is történnek - a legtöbb lány önként és dalolva "fekszik fel a szereposztó díványra". "Nem kellett gépfegyverrel kényszeríteni őket, mondhattak volna nemet is" - fejtette ki a #Bochkorban. TV + SztárokOrigoHatalmas, köves gyűrű került Sarka Kata ujjárahttp://www.life.hu/sztarok/20171018-hatalmas-koves-gyuru-kerult-sarka-kata-ujjara.htmlNem tudni, van-e jelentősége, vagy csupán egy ékszer a sok közül Kata gyűrűje. TV + SztárokOrigoHargitai Bea szerint Csősz Bogi majd ha szül, megbánja kijelentéséthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-hargitai-bea-csosz-bogi-kijelenteserol-a-bochkorban.htmlCsősz Boglárka nagy port kavart kijelentése a gyerekvállalással kapcsolatban a #Bochkorban is szóba került. Kiváltképp, hogy vendég volt Dombóvári István is, aki már - Kormos Anettel együtt - kifejtette véleményéta színésznőről, vagyis arról, amit mondott. Most Hargitai Bea is megszólalt, de Hajdú Péternek és Sváby Andrásnak is volt mondandója. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.