Kiakadtak Rubint Rékára a luxusfeleségek, mert hazautazott

Rubint Réka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak négy epizódban, de némiképpen ki is lógott a Feleségek luxuskivitelben műsorból Rubint Réka. Bár jól megvolt a lányokkal, azért olykor kapott hideget-meleget, ráadásul a hátamögött is kibeszélték. 

Túl férfiasak és izmosnak találták a Feleségek luxuskivitelben szereplői Rubint Rékát. Mindannyian azt gondolják, hogy ők jobban néznek ki, és ennek hangot is adtak. Persze, a fitneszedző háta mögött. Ha ez nem volna elég, a Norbival való házasságán is jókat kacarásztak, kiváltképpen azon, hogy az életmódtanácsadó folyamatosan sms-ekkel bombázza feleségét.

Réka a 4. epizódban volt utoljára látható, távozásást Törökországból nem nézték jó szemmel a többiek. "Nekem is van gyerekem, nekem is van családom" - jegyezte meg Babett, de a többiek is húzogatták a szájukat Réka elfoglaltságainak hallatán. Dalma pedig később, az éjszakai medencés partin odáig is elment, hogy kigúnyolta Réka edzéseit, amit azonban Rita nehezményezett: "Legközelebb, ha nem vagyunk ott, velünk is ezt csinálja" - vélekedett.

A minap a sportoló a Life.hu videójában pedig többek között arról beszélt, milyen viszonyban van a lányokkal, szerepet játszanak-e a feleségek a műsorban és hogy miként érezte magát közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.