Sokkot kaptak a hazai sztárok a szőrös lábú modelltől: videó

Forrás: Instagram/Adidasoriginals -
szőrös láb Bochkor Gábor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknak nem tetszik a szőrös nőkkel kapcsolatos trend, de Istenes László és Hajdú Péter kifejezetten kiakadtak emiatt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, az Adidas úgy döntött, hogy azzal a lánnyal fogja reklámozni a legújabb cipőjét, aki köztudottan nem borotválkozik már egy éve. Arvida Byström szeretné, ha mindenkit elfogadnánk olyannak amilyen, ezért vett részt a #noshave kezdeményezésben.

A sportmárka döntése azonban sokaknak nem tetszik, többek között a hazai hírességek is kifejtették a témával kapcsolatos véleményüket:

Az emberek felháborodtak a szőrös modell miatt Forrás: Instagram/Adidasoriginals

"Gyerekek, hadd mondjam el, mert gondolom fontos egy férfi véleménye is. Ez, amit így látok képen, ez nagyon visszataszító. Ki merem mondani. Rohadtul nem jön be. Nem tudom elfogadni, de higiéniai szempontból sem. Ehhez legyen gusztusa annak, akinek két anyja van" - mondta Istenes László a Mokkában.

"Szerintetek ez jó reklám? Egy undorító, ápolatlan nőt odarakni?" - reagálta Hajdú Péter a #Bochkor című műsorban.

Földes Eszter is vallott az őt ért zaklatásokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-foldes-eszter-is-beszelt-az-ot-ert-zaklatasokrol.htmlFöldes Eszter is csatlakozott azokhoz az emberekhez, akik zaklatásukról vallanak a közösségi oldalakon. A színésznőt is sok megaláztatás érte, de neveket ő sem mondott. TV + SztárokOrigoVajna Timi színes fánkokkal hempereg: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171018-igy-hirdeti-a-fankjait-vajna-timi.htmlEz aztán az egyedi reklám. Senki nem mondhatja, hogy Timi nem teszi oda mindenét... TV + Sztárok--Egyre több nőről derül ki, szexuálisan zaklatták: Horányi Juli és Teszári Nóra is bevallottahttp://www.life.hu/sztarok/20171018-egyre-tobb-norol-derul-ki-szexualisna-zaklattak-horanyi-juli-teszari-nora.htmlHarvey Weinsten botránya itthon is elindított egy lavinát: egyre több ismert ember vállalja fel, hogy szexuálisan zaklatták. Sárosdi Lilla és Nyáry Krisztián író is megosztotta már történetét, hozzájuk csatlakozott még Horányi Juli és Teszári Nóra is. TV + Sztárok--Kiderült, hogyan teltek Berta Claudia, a C’est La Vie énekesnőjének utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20171018-kiderult-hogyan-teltek-berta-claudia-a-c-est-la-vie-enekesnojenek-utolso-napjai.htmlÖnkezével vetett véget életének Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője. Senki nem tudja, pontosan miért lett öngyilkos, de az kiderült, hogy nem volt mindig boldog az énekesnő. Egy barátja szerint mindennap sírt. TV + Sztárok--Kiakadtak Rubint Rékára a luxusfeleségek, mert hazautazotthttp://www.life.hu/sztarok/20171018-kiakadtak-rubint-rekara-a-luxusfelesegek-mert-hazautazott.htmlCsak négy epizódban, de némiképpen ki is lógott a Feleségek luxuskivitelben műsorból Rubint Réka. Bár jól megvolt a lányokkal, azért olykor kapott hideget-meleget, ráadásul a hátamögött is kibeszélték. TV + Sztárok--Hatalmas, köves gyűrű került Sarka Kata ujjárahttp://www.life.hu/sztarok/20171018-hatalmas-koves-gyuru-kerult-sarka-kata-ujjara.htmlNem tudni, van-e jelentősége, vagy csupán egy ékszer a sok közül Kata gyűrűje. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.