szexuális erőszak Reese Witherspoon metoo Harvey Weinstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harvey Weinstein-botrány sok nőt késztetett arra, hogy megossza történetét, Reese Witherspoon is felemelte hangját és elmondta, őt is molesztálta egy rendező, amikor 16 éves volt.

Harvey Weinstein molesztálási botránya óta egyre több nő osztja meg történetét, ennek hatására Reese Witherspoon is úgy döntött, elmondja saját borzalmas élményeit, ugyanis őt is érte atrocitás. 16 évesen molesztálta őt egy rendező, és nem is egyszer fordult elő vele ilyen. Az Elle magazin Women in Hollywood elnevezésű rendezvényén szólalt fel a színésznő.

Reese Witherspoont is molesztálták Forrás: AFP/Valerie Macon

"Undorodom attól a rendezőtől, és dühös vagyok azokra az ügynökökre és producerekre, akik azt éreztették velem, hogy a hallgatásomtól függ az állásom" - mondta Reese, hozzátéve, hogy többször is előfordult vele a pályája során. Elmondta azt is, hogy nagyon sajnálja, amiért eddig hallgatott, de fontosnak tartja, hogy meginduljon erről a beszélgetés, különben nem fog megváltozni a rendszer - írja a Telegraph.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.