alkoholfüggőség Ben Affleck elvonókúra Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony mindenki életében akad legalább egy olyan dolog, amire nem feltétlen büszke. Éppen ezért nem is olyan meglepő, hogy a világsztárok sem verték nagydobra, amikor elvonókúrára mentek. 

Kristin Davis

Mindenki meglepődött, amikor kiderült, hogy a Szex és New York bűbájos színésznője alkoholgondokkal küzd. A hír nem került nyilvánosságra addig, amíg a sorozat forgatási munkálatai véget nem értek.

Ám azt követően a sztár elvonóra kényszerült, ezt pedig már nem tudta mindenki elől eltitkolni. Azóta pedig egyébként egyetlen korty alkoholt sem ivott.

Kristin Davis Forrás: AFP

David Beckham

Noha a Beckham házaspár a világ legboldogabb párosának tűnik, azért azt mindannyian tudjuk, hogy még az ő életükben is akadnak olykor elég rázós hullámvölgyek. Mint az már korábban kiderült, David többször is megcsalta Victoriát, de a legkellemetlenebb mégis az volt, mikor a sztárfocista holland származású asszisztense, Rebeca Loos egy tévéműsorban coming outolt.

A többgyermekes édesapa akkor az alkoholra fogta a dolgot, ugyanis állítása szerint szinte öntudatlanra itta magát, amikor az eset történt. Az egykori Posh Spice pedig azt mondta: ha ilyen komoly gondot jelent Davidnek az alkohol, akkor menjen el egy rehabra, másképp nem tud neki megbocsátani a tetteiért.

David Beckham Forrás: AFP

Samuel L. Jackson

Ki gondolná, hogy az Oscar-díjra jelölt híresség is volt alkohol-, valamint drogfüggő? Pedig bizony így volt. Samuel felett annyira elhatalmasodott a függőség, hogy még a karrierjét is fel kellett függesztenie, amikor 20 évvel ezelőtt elvonókúrára ment.

Elmondása szerint akkor döntött a változás mellett, amikor a családja teljesen kiütve talált rá az otthonukban.

Samuel L. Jackson Forrás: George Kraychyk/Paramount Pictures

Keith Urban

A híres énekes nem sokkal az után kezdte el a rehabot, hogy feleségül vette a szerelmét, Nicole Kidmant. A 49 éves férfi alkohol- és drogproblémákkal is küzdött, majd az esküvő után egy évvel elhatározta magát.

Elmondása szerint Kidman óriási hatással volt rá, és rengeteget segített neki abban, hogy megtalálja a helyes utat. És noha Keith azóta teljesen tiszta, bevallotta: még mindig sokszor hatalmas küzdelmet jelent, hogy ez ne változzon.

Keith Urban Forrás: AFP/Rick Diamond

Ben Affleck

Senki számára nem titok, hogy Ben Affleck komoly alkoholgondokkal küzd, hiszen a házassága is javarészt ezért ment tönkre Jennifer Garnerrel. Bár nyilvánvalóan a színész hűtlensége sem tett jót a kapcsolatnak.

Idén azonban kiderült, hogy Affleck nem is egyszer fordult szakemberekhez, hogy megszabadulhasson a függőségétől. Korábban 2001-ben ment elvonóra, idén pedig márciusban tett közzé egy posztot a közösségi oldalán, amelyben az alkoholproblémáiról és a rehabról vallott.

Ben Affleck Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.