Hargitai Bea durvát szólt a szexbotrány kapcsán

Forrás: Instagram/Hargitai Bea -
szexbotrány metoo Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Weinstein-botrány kapcsán több magyar színésznő is beszélt arról, hogy őker is zaklatták. Hargitai Bea viszont azt állíja, hogy sokan viszont könyörögtek a szereposztó díványért.

Sárosdi Lilla a múlt héten állt elő történetével, részletesen mesélte el közösségi oldalán, hogyan molesztálta egy neves magyar rendező, akit azóta már meg is nevezett. Őt követte Sándor Erzsi, aki hasonló esetről számolt be.

Hargitai Bea szerint vannak lányok, akik könyörögnek a szereposztó díványért Forrás: Instagram/Hargitai Bea

Hargitai Bea, egykori playmate viszont azt mondja, hogy több lány önként vállalja be a durva dolgokat:
"Nem kell a lányokat gépfegyverrel kényszeríteni, sorban állva könyörögnek azért, hogy lefeküdhessenek arra a díványra. Nem akarom a súlyosságát elvenni ennek az esetnek, mert biztos volt olyan, akit erőszakkal kényszerítettek, de tudom, hogy sok lányt nem kell kényszeríteni" - mondta Bea a #Bochkor című műsorban.

Sárosi Lilla azért nevezte meg a zaklatóját, Marton László rendezőt, mert más áldozatok is jelentkeztekhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-sarosi-lilla-azert-nevezte-meg-marton-laszlo-rendezot-mert-mas-aldozatok-is-jelentkeztek.htmlSárosdi Lilla színésznő a Weinstein-botrány hatására dönött úgy, hogy kiáll a nyilvánosság elé, és elmeséli: őt is zaklatták. Sokáig tartotta magát ahhoz, hogy nem árulja el, melyik neves magyar rendező zaklatta, ám a nyomás hatására csütörtökön mégis megnevezte Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét. TV + SztárokOrigoA Vígszínház reagált a Marton Lászlót ért zaklatási vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20171019-eszenyi-eniko-reagalt-marton-laszlot-ert-zaklatasi-vadakra.htmlA Vígszínház főrendezőjét, Marton Lászlót vádolta meg molesztálással Sárosdi Lilla: A Vígszínház az MTI-hez eljutatott közleményben reagált. TV + Sztárok--Reagált Sársodi Lilla molesztálási vádjaira Marton László főrendezőhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-reagalt-sarosdi-lilla-molesztalasi-vadjaira-marton-laszlo.htmlSárosdi Lilla a nyomás hatására megnevezte azt a főrendezőt, aki pályája elején molesztálta őt. A színésznő Marton Lászlót vádolja, aki reagált is Lilla állításaira. TV + SztárokDe kicsoda is Marton László? Ő a Vígszínház főrendezője http://www.life.hu/sztarok/20171019-marton-laszlo-a-vigszinhaz-forendezoje.htmlSárosdi Lilla színésznő engedett a nyomásnak, és elárulta zaklatója nevét: Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét vádolja azzal, hogy annak idején molesztálta őt. De ki is Marton László? Íme, az életútja. TV + Sztárok--Kiderült ki a szexuális zaklató: Sárosdi Lilla bevallotta: Marton László, a Vígszínház főrendezője a zaklató - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kiderult-ki-a-szexualis-zaklato-sarosdi-lilla-bevallotta-video.htmlKiderült, ki az a magyar művészberkekben elismert és ismert férfi, aki szexuálisan zaklatta kolléganőit. Sárosdi Lilla a nyomás hatására videóüzenetben bevallotta, ki az illető. TV + SztárokOrigoJennfier Lawrence-nek le kellett vetkőznie egy producer előtt: lekövéreztehttp://www.life.hu/sztarok/20171019-jennfier-lawrence-nek-le-kellett-vetkoznie-egy-producer-elot.htmlJennifer Lawrence a Harvey Weinstein-ügyön felbátorodva saját megrázó élményéről beszélt. Ugyan őt nem molesztálás érte, de a helyzete nem volt kevésbé megalázó: egy producer meztelenül szégyenítette meg mindenki előtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.