Így néz ki ma Daviegh Chase, A kör című film sztárja: fotó

A kör Daviegh Chase
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha horrorfilmről van szó, akkor sokaknak ugrik be elsőre a kislány, aki A kör című filmben játszott. De vajon mi történt vele azóta?

A 2002-es amerikai produkció egy korábbi, 1998-as japán horrorfilm átdolgozása. A kislány szerepében Daviegh Chase, aki akkoriban mindössze 12 éves volt, de mégis sikerült már ilyen fiatalon mindenki tudatába egy életre beégetni az arcát.

A filmben hozott alakításáért díjazásban is részesült. Övé lett, az MTV Movie Award a legjobb negatív szereplőnek járó elismerése.

CARRY THE FIRE @edenjet captured for @chucksvintageoriginal

Daveigh (@daveighc) által megosztott bejegyzés,

De vajon hogy néz ki ma? Bizonyára sokan rá se ismernének a jelenleg 27 éves, szőke sztárra. Továbbra is színésznőként, illetve énekesnőként dolgozik, és a közösségi oldalát nézve igen aktív életet él.

On Set Shanda Selfie #IRL

Daveigh (@daveighc) által megosztott bejegyzés,

Az instáját több, mint 50 ezer ember követi ami nem meglepő, hiszen egy igazán bájos, vonzó nővé cseperedett.

Akkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairól

Akkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel?

Kiderült ki a szexuális zaklató: Sárosdi Lilla bevallotta - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-kiderult-ki-a-szexualis-zaklato-sarosdi-lilla-bevallotta-video.htmlKiderült, ki az a magyar művészberkekben elismert és ismert férfi, aki szexuálisan zaklatta kolléganőit. Sárosdi Lilla a nyomás hatására videóüzenetben bevallotta, ki az illető. TV + SztárokOrigoBabett és Vivi, a Feleségek Luxuskivitelben két sztárja, barátságot kötöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-ugy-tunik-babett-es-vivi-megtalaltak-a-kozos-hangot.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsor hemzseg a váratlan fordulatoktól, most éppen Vivi és Babett kapcsolata került asztalra. TV + SztárokOrigoNagy Alekosz szexpartnert keres a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-vv-alekosz-szexpartnert-keres-a-facebookon.htmlNagy Alekosz természetközeli időtöltésre vágyik, amit nem egyedül szeretne élvezni: éppen ezért nyilvánosan keres szexpartnert magának. Az igényeit és a juttatásokat is alaposan részletezte.TV + SztárokOrigoÁllítják: Brad Pitt Ella Purnell, színésznővel kavar http://www.life.hu/sztarok/20171019-brad-pitt-ella-purnellel-kavar.htmlDöbbenetes hír kering az interneten, mely szerint Brad Pitt egy 21 éves színésznővel, Ella Purnellel szűrte össze a levet. TV + Sztárok--Jennfier Lawrence-nek le kellett vetkőznie egy producer előtt: lekövéreztehttp://www.life.hu/sztarok/20171019-jennfier-lawrence-nek-le-kellett-vetkoznie-egy-producer-elot.htmlJennifer Lawrence a Harvey Weinstein-ügyön felbátorodva saját megrázó élményéről beszélt. Ugyan őt nem molesztálás érte, de a helyzete nem volt kevésbé megalázó: egy producer meztelenül szégyenítette meg mindenki előtt. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin balesetet szenvedett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-gaspar-evelin-balesetet-szenvedett-video.htmlGáspár Bea saját főzőműsorában mesélte el, hogy Evelint baleset érte: nagy valószínűséggel eltörte az ujját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.