Jennfier Lawrence-nek le kellett vetkőznie egy producer előtt: lekövérezte

Forrás: AFP -
kövér Jennifer Lawrence meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence a Harvey Weinstein-ügyön felbátorodva saját megrázó élményéről beszélt. Ugyan őt nem molesztálás érte, de a helyzete nem volt kevésbé megalázó: egy producer meztelenül szégyenítette meg mindenki előtt.

Harvey Weinstein molesztálási botránya hatalmas lavinát indított el: mindenhol felszólalnak megalázott és molesztált emberek. A filmiparon belül és azon kívül is bőven érik atrocitások a védtelenebbeket azoktól, akiknek nagyobb hatalmuk van. Jennifer Lawrence is felszólalt, méghozzá az Elle's Women in Hollywood eseményén, ugyanis hatalmas trauma érte őt fiatalon, ami élete végéig kísérteni fogja.

Jennifer Lawrence-t egy producer alázta porig Forrás: AFP

Pályája elején egy női producer arra kérte őt, hogy vetkőzzön le.

Meztelenre kellett vetkőznöm körülbelül öt olyan lány mellett,

mondta Jennifer

Az Oscar-díjas színésznő úgy érezte, csapdába került, megalázták és megbántották,

ráadásul nem volt még neve a szakmában, így a hangját sem hallották volna, ha felszólal. Elárulta, hogy az esetet elpanaszolta egy másik rendezőnek, aki viszont megnyugtatta őt: nem is értette, hogyan kövérezhették le a színésznőt.

Jennifer nemcsak azért állt elő a történettel, mert ezekről a tűrhetetlen helyzetekről beszélni kell,

hanem azért is, mert úgy érzi, sokan vannak, akik szintén ilyen helyzetbe kerülhetnek.

Egy álomvilágban mindenki ugyanazt a tiszteletet érdemelné.

Gáspár Evelin balesetet szenvedett: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-gaspar-evelin-balesetet-szenvedett-video.htmlGáspár Bea saját főzőműsorában mesélte el, hogy Evelint baleset érte: nagy valószínűséggel eltörte az ujját. TV + Sztárok--Elhunyt Mychael Knight, divattervező: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171018-elhunyt-a-hires-divattervezo-mychael-knight.htmlVáratlanul, mindössze 39 évesen hunyt el Mychael Knight, divattervező. TV + Sztárok--Reese Witherspoont is zaklatták szexuálisanhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-szexualisan-zaklattek-harvey-weinsteint.htmlA Harvey Weinstein-botrány sok nőt késztetett arra, hogy megossza történetét, Reese Witherspoon is felemelte hangját és elmondta, őt is molesztálta egy rendező, amikor 16 éves volt. TV + Sztárok--Gáspár Virág elárulta, mit gondol Győzőről http://www.life.hu/sztarok/20171018-ezt-gondolja-gaspar-gyozorol-a-lanya-virag.htmlEzúttal a fitalabb Gáspár-lány, Virág is elárulta, mit gondol az édesapjáról. TV + Sztárok--Harvey Weinstein lemondott a vezető pozíciójáról http://www.life.hu/sztarok/20171018-lemondott-vezetoi-poziciojarol-harvey-weinstein.htmlHarvey Weinstein ügye pillanatok alatt végigsöpört a világon, és a dolog még korántsem ért véget. TV + Sztárok--Így hívja fel a figyelmet Mia Khalifa a Puerto Rico-i hurrikánok áldozataira: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171018-igy-emlekezik-a-puerto-rico-i-hurrikanok-aldozataira-mia-khalifa.htmlMindenkinek leesett az álla, mikor meglátták a nem mindennapi fotót az expornós szépség oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.