Reagált Sársodi Lilla molesztálási vádjaira Marton László főrendező

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Marton László Sárosdi Lilla metoo Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sárosdi Lilla a nyomás hatására megnevezte azt a főrendezőt, aki pályája elején molesztálta őt. A színésznő Marton Lászlót vádolja, aki reagált is Lilla állításaira.

Sárosdi Lilla színésznő a Harvey Weinstein-botrány után állt elő a saját történetével. Facebook-oldalán osztotta meg, hogy pályája elején egy köztiszteletben álló főrendező orális szexre próbálta rávenni. A színésznő sokáig nem akarta megnevezni azt, aki ezt tette vele, de végül engedett a nyomásnak.

Marton László reagált Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Szintén a Facebookon közétett videóben nevezte meg a rendezőt: Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét vádolja, aki reagált. Az MTI-nek eljuttatott közleményében röviden, de cáfolja mindazt, amit Sárosdi Lilla állít.

Sárosdi Lilla állítása minden valóságalapot nélkülöz. Rágalom! Ezért kénytelen vagyok a megfelelő lépések megtételére"

De kicsoda is Marton László? Ő a Vígszínház főrendezője

Sárosdi Lilla színésznő engedett a nyomásnak, és elárulta zaklatója nevét: Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét vádolja azzal, hogy annak idején molesztálta őt. De ki is Marton László? Íme, az életútja. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Oszter Sándor tavaitól rettegnek Diósjenő lakói http://www.life.hu/sztarok/20171019-diosjeno-lakoi-rettegnek-oszter-sandor-tavaitol.htmlLassan teljesen elkészül Oszter Sándor tórendszere, a helyiek pedig egyre jobban félnek. TV + SztárokOrigoNem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, Barnabásthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-nem-talaltak-meg-az-x-faktoros-bereznay-daniel-testveret-barnabast.htmlAz X-Faktoros Bereznay Dániel öccsét már öt hete keresi a rendőrség, a korábban megjelent hírek ellenére - miszerint megtalálták a kisfiút -, még mindig fent van a fotója a keresett személyek között. TV + SztárokOrigoJennfier Lawrence-nek le kellett vetkőznie egy producer előtt: lekövéreztehttp://www.life.hu/sztarok/20171019-jennfier-lawrence-nek-le-kellett-vetkoznie-egy-producer-elot.htmlJennifer Lawrence a Harvey Weinstein-ügyön felbátorodva saját megrázó élményéről beszélt. Ugyan őt nem molesztálás érte, de a helyzete nem volt kevésbé megalázó: egy producer meztelenül szégyenítette meg mindenki előtt. TV + SztárokOrigoReese Witherspoont is zaklatták szexuálisanhttp://www.life.hu/sztarok/20171018-szexualisan-zaklattek-harvey-weinsteint.htmlA Harvey Weinstein-botrány sok nőt késztetett arra, hogy megossza történetét, Reese Witherspoon is felemelte hangját és elmondta, őt is molesztálta egy rendező, amikor 16 éves volt. TV + Sztárok--Harvey Weinstein lemondott a vezető pozíciójáról http://www.life.hu/sztarok/20171018-lemondott-vezetoi-poziciojarol-harvey-weinstein.htmlHarvey Weinstein ügye pillanatok alatt végigsöpört a világon, és a dolog még korántsem ért véget. TV + Sztárok--Így hívja fel a figyelmet Mia Khalifa a Puerto Rico-i hurrikánok áldozataira: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171018-igy-emlekezik-a-puerto-rico-i-hurrikanok-aldozataira-mia-khalifa.htmlMindenkinek leesett az álla, mikor meglátták a nem mindennapi fotót az expornós szépség oldalán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.