Új műsor háziasszonya lesz Liptai Claudia

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
TV2 Liptai Claudia műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia új műsort fog vezetni ősztől a TV2-n. 

Appra Magyar! címmel indul új műsor a TV2-n, melynek műsorvezetője Liptai Claudia lesz. A hírt nemrég jelentette be a TV2 Média Csoport ügyfélkapcsolati igazgatója, Zájer Attila, a Big Picture 2018 című, Budapesten zajló tévés szakmai konferencián.

Liptai Claudia lesz az Appra Magyar! műsorvezetője Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Ez egy interaktív műsor lesz, amelyben a nézők a TV2 applikáció segítségével különböző kérdések kapcsán szavazhatnak, és véleményt is alkothatnak. A stúdióban pedig hírességek fognak ülni, akiknek azt kell majd kitalálniuk, hogy mely válaszlehetőségre érkezett a legtöbb szavazat.

Ha minden a terv szerint halad, a műsor novemberben fog tévéképernyőkre kerülni. Zájer Attila azt is elárulta, hogy november 7-től lesz látható az Ázsia Expressz című produkció friss szériája is. Az Ördög Nóra által vezetett műsor lényege, hogy a játékosoknak napi egy dollárból kell átvészelniük az adott napot, ami igen nehéz feladatnak tűnik.

Eszenyi Enikő reagált a Marton Lászlót ért zaklatási vádakrahttp://www.life.hu/sztarok/20171019-eszenyi-eniko-reagalt-marton-laszlot-ert-zaklatasi-vadakra.htmlA Vígszínház főrendezőjét, Marton Lászlót vádolta meg molesztálással Sárosdi Lilla: Eszenyi Enikő, a színház igazgatója is reagált. TV + Sztárok--De kicsoda is Marton László? Ő a Vígszínház főrendezője http://www.life.hu/sztarok/20171019-marton-laszlo-a-vigszinhaz-forendezoje.htmlSárosdi Lilla színésznő engedett a nyomásnak, és elárulta zaklatója nevét: Marton Lászlót, a Vígszínház főrendezőjét vádolja azzal, hogy annak idején molesztálta őt. De ki is Marton László? Íme, az életútja. TV + Sztárok--Így néz ki ma Daviegh Chase, A kör című film sztárja: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171019-igy-fest-ma-daviegh-chase-a-kor-cimu-film-szinesznoje.htmlHa horrorfilmről van szó, akkor sokaknak ugrik be elsőre a kislány, aki A kör című filmben játszott. De vajon mi történt vele azóta? TV + Sztárok--Oszter Sándor tavaitól rettegnek Diósjenő lakói http://www.life.hu/sztarok/20171019-diosjeno-lakoi-rettegnek-oszter-sandor-tavaitol.htmlLassan teljesen elkészül Oszter Sándor tórendszere, a helyiek pedig egyre jobban félnek. TV + SztárokOrigoNem találták meg az X-Faktoros Bereznay Dániel testvérét, Barnabásthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-nem-talaltak-meg-az-x-faktoros-bereznay-daniel-testveret-barnabast.htmlAz X-Faktoros Bereznay Dániel öccsét már öt hete keresi a rendőrség, a korábban megjelent hírek ellenére - miszerint megtalálták a kisfiút -, még mindig fent van a fotója a keresett személyek között. TV + SztárokOrigoBabett és Vivi, a Feleségek Luxuskivitelben két sztárja, barátságot kötöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20171019-ugy-tunik-babett-es-vivi-megtalaltak-a-kozos-hangot.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsor hemzseg a váratlan fordulatoktól, most éppen Vivi és Babett kapcsolata került asztalra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.