Megölték a The Voice egykori versenyzőjét, San Sreylai-t

halál öngyilkos San Sreylai öngyilkosság The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus körülmények között hunyt el a The Voice egykori versenyzője, San Sreylai. A fiatal énekesnővel a volt férje végzett. 

San Sreylai tavaly a kambodzsai The Voice című műsorban egészen a döntőig jutott, hiszen az emberek és a zsűri egy életre a szívükbe zárták a törékeny, aranytorkú énekesnőt. A nő férje azonban egyáltalán nem nézte jó szemmel a szépség sikereit.

A rokonság és a rajongók döbbenten állnak az eset előtt Forrás: AsiaWire

A környezet elmondása szerint az 53 éves Chey Rin egy kifejezetten agresszív, és féltékeny természetű ember volt, aki nem akarta, hogy San Sreylai induljon a tehetségkutató versenyen. És miután a lány egyre sikeresebb lett, inkább elhagyta a férfit, mert szerette volna megvalósítani az álmait.

De a kirúgott férj nem elégedett meg ennyivel, és megkereste a kambodzsai fővárosban élő lányt. Fényes nappal lépett oda hozzá egy szépészeti klinika előtt, majd fegyvert fogott rá, és lelőtte.

Egyelőre még zajlanak a vizsgálatok a gyilkosság-öngyilkosság ügy kapcsán Forrás: AsiaWire

Ezt követően magára fordította a lőfegyvert, és önmagával is végzett. Szemtanúk állítják, hogy sok lövést lehetett hallani, de ennél több információt egyelőre nem adott ki a helyi rendőrség, hiszen a vizsgálatok még folynak - írta meg a Mirror.

Czutor Zoltánt is masszírozták, fogdosták kéretlenül, de nem érzi magát áldozatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-czutor-zoltan-is-fogdostak-keretlenul-de-nem-erzi-magat-aldozatnak.htmlSárosdi Lilla magyar színésznő megosztotta, hogyan próbálta őt orális szexre kényszeríteni egy főrendező, az övét pedig sok vallomás követte. Ezúttal Czutor Zoli számolt be zanzásítva az elmúlt 30 évének összes zaklatásáról, de leszögezte, nem érzi magát áldozatnak, TV + Sztárok--Így élte meg édesanyja elvesztését Tóth Bettina http://www.life.hu/sztarok/20171020-rak-miatt-veszitette-el-az-edesanyjat-toth-bettina.htmlAz X-Faktor fiatal versenyzője már évekkel ezelőtt elveszítette az édesanyját. Most pedig őszintén mesélt a megrázó emlékekről.TV + Sztárok--Elképesztő dolgokat mondott Verebes István a zaklatással vádolt Marton Lászlórólhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-elkepeszto-dolgokat-mondott-verebes-istvan-a-zaklatassal-vadolt-marton-laszlorol.htmlAz Egyenes beszéd csütörtöki adásában kérdezték Verebes Istvánt, hogy mit gondol a Sárosdi Lilla nyilatkozatával kipattant zaklatási ügyben. A színésznő először még név nélkül vádolt meg egy ismert magyar rendezőt azzal, hogy zaklatta őt húsz évvel ezelőtt. Tegnap azonban megnevezte Marton Lászlót.TV + SztárokOrigoPintér Tibor 40 milliós adósságot halmozott fel a Nemzeti Lovas Színház új épületévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171020-pinter-tibor-40-millios-adossagot-halmozott-fel.htmlPintér Tibor szívügye a Nemzeti Lovas Színház, és hogy a nézők gyönyörű látványt kapjanak, megálmodott egy fantasztikus épületet: a beruházással azonban 30-40 millió mínusz keletkezett a színház költségvetésében.TV + SztárokOrigoJenson Button elárulta, milyen embernek ismerte Ralf Schumachert: olyan volt, mint egy dívahttp://www.life.hu/sztarok/20171020-jenson-button-szerint-ralf-schumacher-divakent-viselkedett.htmlJenson Button könyvében szinte az összes Fomra-1-es pilótát sorra veszi, így Ralf Schumacher sem maradhatott ki a sorból. Michael öccsére nem emlékszik vissza szívesen a pilóta, szerinte úgy viselkedett, akár egy díva. TV + Sztárok--Hujber Feri bántalmazhatta feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20171019-hujber-feri-bantalmazhatta-feleseget.htmlA Story magazin úgy tudja, hogy vádat emeltek Hujber Feri ellen könnyű testi sértés miatt. A napokban kellene megjelennie a bíróságon, de mint tudjuk, Kanadában tartózkodik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.