Lupita Nyong'o is Harvey Weinstein áldozata volt: nála is próbálkozott a producer

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dia Dipasupil -
Lupita Nyong'o molesztálás metoo Harvey Weinstein szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lupita Nyong'o sem tudta elkerülni Harvey Weinstein próbálkozását. A színésznőt a producer az otthonában próbálta rávenni masszírozásra és arra, hogy vegye le a nadrágját, miközben a gyermekei a másik szobában voltak.

Lupita Nyong'o sem úszta meg Harvey Weinstein támadását. A színésznő eddig azért hallgatott a történtekről, mert nem hitte, hogy ez bárkit is érdekel, és azért, mert ő nem tudta, hogy más színésznők is hasonló dolgokat éltek át, de most mindenkivel megosztotta a történteket.

Lupita Nyong'o is megismerte Harvey Weinstein veszélyes oldalát Forrás: AFP/2017 Getty Images/Dia Dipasupil

Lupita ismerte Weinsteint, amikor a producer meghívta őt házába egy vetítésre azt állítva, hasonló filmet akar rendezni a közeljövőben. Luptia úgy tudta, hogy a producer egész családja ott lesz, ezért nem gondolt semmi rosszra. Harvey bemutatta őt a gyerekeinek és a személyzetnek, és velük közösen kezdték el nézni a filmet, amikor a mágnás kihívta Lupitát a szobából. „Először tiltakoztam, és azt mondtam, szeretném végignézni a filmet" – mondta a színésznő, de a producer nem volt hajlandó elfogadni a kifogását. Lupita nem akart a producer gyerekei előtt csatázni, így elhagyta a szobát Harvey-val együtt, aki egy szobába vezette, vagyis a hálószobájába.

Bejelentette, hogy szeretne megmasszírozni. Először azt hittem, hogy viccel, de nem.

Harvey Weinstein nem tudta elfogadni a visszautasítást Forrás: Getty Images/WireImage/Jeffrey Mayer

Hónapokkal később ismét találkozóra hívta Weinstein, Luptia pedig biztonságban érezte magát, mert úgy tudta, egy csoportnyi ember lesz még az étteremben rajta kívül. Rosszul tudta. Weinstein a hotelszobájába invitálta. „

azt mondta, ne legyek olyan naiv, ha színésznő akarok lenni, akkor képes kell legyek megtenni ezeket a dolgokat.

számolt be a sztár

Rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein: egyre csak gyűlnek a nevek


A producer rengeteg színésznőt zaklatott, próbált visszaélni hatalmával abban bízva, hogy senkit nem fognak érdekelni a színésznők beszámolói, ha egyáltalán el merik mondani a történteket. Évek kellettek, mire az áldozatok összeszedték a bátorságukat, és előálltak: Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie és még sokan számoltak be a befolyásos filmes undorító viselkedéséről. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.