motorbaleset vádemelés Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek a 67 éves férfi ellen, akivel Rékasi Károly két évvel ezelőtt összeütközött. Maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják - írja a Lokál.

"A 2015. június 30-án a XXII. kerület, Háros utcánál történt közlekedési baleset ügyében a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség vádiratot nyújtott be az illetékes bíróságra. Az ügynek egy vádlottja van, egy 67 éves férfi, akit a kerületi ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádol" - nyilatkoztak a lapnak a Fővárosi Főügyészség sajtóosztályán.

Megtörtént a vádemelés Rékasi Károly balesete miatt

A rendőség két évig nyomozott a balesettal kapcsolatban, több szakértőt is be kellett vonni. A színész, aki motoron ült az ütközéskor, súlyos sérüléseket szenvedett, hosszú ideig kórházban volt, kilencszer operálták. Egyik lába négy centivel lett rövidebb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.